"Φόρτωσε" ο πρόεδρος της Ρεάλ και... σκοτώνει όσο όσο τον Μπέιλ!

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ ο πιο ένθερμος υποστηρικτής του Γκάρεθ Μπέιλ στους "Μερένγκες" αγανάχτησε πια με τον Ουαλό και σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα είναι έτοιμος να τον πουλήσει σε όποια ομάδα τον θέλει και μάλιστα... μισοτιμής.

"Φόρτωσε" ο πρόεδρος της Ρεάλ και... σκοτώνει όσο όσο τον Μπέιλ!

Άλλος ένας τραυματισμός του Γκάρεθ Μπέιλ στάθηκε η αφορμή ώστε και το μεγαλύτερο... κάστρο υποστήριξης του στη "Βασίλισσα", ο πρόεδρος του κλαμπ Φλορεντίνο Πέρεθ να "γκρεμιστεί" και να θέλει να τον ξεφορτωθεί το συντομότερο!!!

Όσο όσο γράφουν οι Ισπανοί ότι πουλάει ο Πέρεθ τον Μπέιλ, δηλαδή μ' ένα ποσό των 60.000.000 ευρώ ο Ουαλός κουνάει μαντήλι μια για πάντα στο "Μπερναμπέου", καθώς τόσο ο πρόεδρος όσο και ο Ζιντάν νιώθουν ότι δεν μπορούν να υπολογίζουν πάνω του αφού στα τέσσερα χρόνια που βρίσκεται στην ομάδα αδυνατεί να αγωνιστεί για πάνω από δύο ματς συνεχόμενα και οι τραυματισμοί του κάθε φορά αυξάνονται και τον κρατούν περισσότερο καιρό εκτός.

Υπενθυμίζουμε πως ο τελευταίος τραυματισμός του Μπέιλ θα τον αφήσει μακριά από τη δράση πάνω από ένα μήνα, ενώ συνολικά ο Ουαλός έχει χάσει αυτά τα τέσσερα χρόνια 66 επίσημα ματς με πάνω από δέκα τραυματισμούς τόσο στο δεξί όσο και στο αριστερό πόδι.

Πάντως, δεν είναι λίγες οι αναφορές που υπογραμμίζουν ότι η "Βασίλισσα" θέλει να... τελειώνει με τον Μπέιλ και να πληρώσει ένα αστρονομικό ποσό αποκτώντας τον Χάρι Κέιν.

AP Photo/Daniel Ochoa de Olza

News 24/7

24MEDIA NETWORK