Η 11άδα χωρών που σνόμπαραν τον Κριστιάνο Ρονάλντο!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σάρωσε στην ψηφοφορία για τη φετινή Χρυσή Μπάλα όμως υπήρχαν 11 χώρες που αγνόησαν επιδεικτικά τον σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης! Διαβάστε το story.

Η 11άδα χωρών που σνόμπαραν τον Κριστιάνο Ρονάλντο!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν είχε αντίπαλό στη φετινή ψηφοφορία για την ανάδειξη του νικητή της Χρυσής Μπάλας συγκεντρώνοντας 745 ψήφους έναντι μόλις 316 του δεύτερου Λιονέλ Μέσι και 198 του τρίτου Αντουάν Γκριεζμάν.

Το εντυπωσιακό πάντως στην περίπτωση του CR7 είναι πως υπήρχαν και χώρες (μέσω των δημοσιογράφων που τις εκπροσωπούσαν) που όχι μόνο δεν είχαν για πρώτη τους επιλογή τον πρωταθλητή Ευρώπης με Ρεάλ Μαδρίτης και Πορτογαλία (δίνοντάς του πέντε ψήφους) αλλά δεν τον είχαν ούτε ως δεύτερη ούτε ως τρίτη επιλογή (3 ψήφοι και 1 ψήφος αντίστοιχα).

Η 11άδα χωρών που σνόμπαραν τον Κριστιάνο Ρονάλντο!

Συνολικά 11 ήταν οι χώρες που "σνόμπαραν" τον Κριστιάνο Ρονάλντο: Ουρουγουάη, Τουρκμενιστάν, Σουασιλάνδη, Ναμίμπια, Ρουμάνια, Λιβύη, Ιράν, Κεντροαφρικανική Δημοκρατία, Βολιβία, Πράσινο Ακρωτήρι και Ανδόρα.

Λογικά αν δεν κατάφερε να τις "πείσει" να του δώσουν έστω και μία ψήφο με τα φετινά του κατορθώματα, τότε μάλλον θα πρέπει να τις ξεγράψει και τις επόμενες σεζόν όπου έχει ορκιστεί πως θα διεκδικήσει εκ νέου τον τίτλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

"Έγραψε" η ατάκα του Ρονάλντο για συνεργασία με τον Μέσι!
Ο Κριστιάνο "Χρυσή Μπάλα", ο Αλμέιδα πιτόγυρα!
Χρυσομπαλαδόρος ο Ρονάλντο, νικητής για 4η φορά!
Το France Football έδωσε ήδη τη Χρυσή Μπάλα στον Ρονάλντο!

News 24/7

24MEDIA NETWORK