Η αινιγματική αποκάλυψη του Ράμος για τα νέα τατουάζ του

Ο Σέρχιο Ράμος πρόσθεσε 4 νέα τατουάζ στο σώμα του, που είναι αυτή τη φορά αριθμοί στα δάχτυλά του, και ζήτησε απ'όσους τον ακολουθούν να μαντέψουν τη σημασία τους (photos).

Η αινιγματική αποκάλυψη του Ράμος για τα νέα τατουάζ του

Ένας από τους πλέον φορμαρισμένους παίκτες αυτή την περίοδο στην Ευρώπη είναι ο Σέρχιο Ράμος, με τον αρχηγό της Ρεάλ Μαδρίτης να χτυπάει δις στις καθυστερήσεις μέσα σε μία εβδομάδα: πρώτα σκόραρε εις βάρος της Μπαρτσελόνα στο 90' και επέτρεψε στην Ρεάλ να φύγει αήττητη από το Clasico ενώ το Σάββατο χάρισε τη νίκη με 3-2 στους "μερένγκες" με την κεφαλιά του στο 92', απέναντι στην Λα Κορούνια στο "Bernabeu".

Η αινιγματική αποκάλυψη του Ράμος για τα νέα τατουάζ του

Με την ψυχολογία λοιπόν στα ύψη ο κάπτεν της Ρεάλ και διεθνής με την εθνική Ισπανίας θέλησε να μοιραστεί με τους αμέτρητους ακόλουθούς του στο Instagram ένα "μυστικό": τους τέσσερις αριθμούς που έκανε τατουάζ στα τέσσερα δάχτυλα του ενός χεριού του, όλοι τους με κόκκινο χρώμα.

"Οι αριθμοί που έχουν σημαδέψει τη ζωή μου στο πιο καθαρό χρώμα. Τι σημαίνουν;", έγραψε ο Ράμος, εμφανίζοντας τους αριθμούς 35, 90+, 32 και 19. Αυτό που δεν θέλει και ιδιαίτερη φαντασία για να μαντέψεις τη σημασία του είναι το 90+ αφού έχει συνδέσει πλέον το όνομά του ως τον παίκτη που σκοράρει για την Ρεάλ σε καθυστερήσεις σημαντικών αγώνων δίνοντάς της βαθμούς ή και τρόπαια.

Η αινιγματική αποκάλυψη του Ράμος για τα νέα τατουάζ του

Όσο για τα άλλα νούμερα; Η ιστοσελίδα "Goal.com" υπενθυμίζει πως όταν ήταν παίκτης της Σεβίλλης (πριν πάρει μεταγραφή στην Ρεάλ το καλοκαίρι του 2006) φόρεσε τους αριθμούς 32 και 35 στην πλάτη ενώ σε ηλικία 19 ετών πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στην εθνική Ισπανίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο πανηγυρισμός με τα δάχτυλα του Ράμος που έγινε viral!
Τεράστια ανατροπή για Ρεάλ, νέο buzzer beater από Ράμος!
Έτσι πανηγύρισε το γκολ του Ράμος η σύντροφός του
Ο Ράμος "σόκαρε" την Μπαρτσελόνα, κράτησε το +6 η Ρεάλ!

News 24/7

24MEDIA NETWORK