H απόφαση πάρθηκε για τον Μπέιλ στη Ρεάλ

Ο κύβος ερρίφθη. Οι μήνες που διανύει ο Γκάρεθ Μπέιλ στη Ρεάλ Μαδρίτης είναι... μετρημένοι, με τον σύλλογο να έχει ήδη αποφασίσει πως ο Ουαλός δεν θα συνεχίσει εκεί τη νέα σεζόν.

H απόφαση πάρθηκε για τον Μπέιλ στη Ρεάλ

Λίγα περισσότερα από 100.000.000 ευρώ. Τόσα ήταν τα χρήματα που δαπάνησε η Ρεάλ Μαδρίτης την 1η Σεπτεμβρίου του 2013 για να αποκτήσει τον Γκάρεθ Μπέιλ από την Τότεναμ. Ο Ουαλός κουβαλούσε γερό φορτίο.

Έκανε καλό ξεκίνημα, δικαίωσε αρχικά τις προσδοκίες, κατέκτησε τρόπαια, όμως οι τραυματισμοί τον λύγισαν. Όπως και σχεδόν όλους τους ποδοσφαιριστές με καταγωγή από το Ηνωμένο Βασίλειο που μετακομίζουν στην Primera Division.

H απόφαση πάρθηκε για τον Μπέιλ στη Ρεάλ

Η φετινή σεζόν είναι μια τραγωδία για τον Μπέιλ που κάποτε μεσουρανούσε στα ευρωπαϊκά γήπεδα. Το ξέρει και ο ίδιος, το ξέρει ο Ζιντάν, το ξέρει και η Ρεάλ.

Έχει χτυπηθεί από τραυματισμούς, στα μισά ματς είναι εκτός αποστολής, ενώ από την αρχή της σεζόν έχει βγάλει μόλις 2 (!) 90λεπτα, με όλα τα υπόλοιπα είτε να ξεκινάει και να γίνεται αλλαγή, είτε το αντίθετο.

Παράλληλα, το συμβόλαιο που έχει ο Μπέιλ με ετήσιες αποδοχές περίπου 15.000.000 ευρώ είναι πραγματικά εξωπραγματικό για αυτά που προσφέρει αυτή τη στιγμή στο σύλλογο, κάτι που θέλουν να ξεφορτωθούν.

H απόφαση πάρθηκε για τον Μπέιλ στη Ρεάλ

Τι σημαίνουν όλα αυτά; Όπως αναφέρει η ισπανική "Marca", η απόφαση έχει ήδη παρθεί. Ο Μπέιλ, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022, δεν θα συνεχίσει τη νέα σεζόν στο σύλλογο και το ξέρει και ο ίδιος πως πρέπει να βρει ομάδα. Ο ατζέντης του πάντως επιμένει πως η τιμή πώλησής του θα πρέπει να είναι στα 222.000.000 ευρώ, όσο ήταν και του Νεϊμάρ το καλοκαίρι. Η αλήθεια είναι πως και με ένα ποσό μικρότερο από αυτό που πλήρωσε η Ρεάλ (100 εκ.), θα πωληθεί.

Ακόμη και με 80-90.000.000 ευρώ. Αγοραστές θα βρεθούν. Είτε από Ευρώπη, είτε από αλλού. Το όνομα του Μπέιλ άλλωστε... πουλάει.

News 24/7

24MEDIA NETWORK