Η φορολογική δήλωση του Κριστιάνο Ρονάλντο σε ζαλίζει!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρέθηκε κατηγορούμενος σε σκάνδαλο φοροδιαφυγής, και η εταιρία που τον εκπροσωπεί "απάντησε" μέσω δημοσιοποίησης της δήλωσης που έκανε το 2015.

Η φορολογική δήλωση του Κριστιάνο Ρονάλντο σε ζαλίζει!

Μετά το ματς με την Ντόρτμουντ στο "Bernabeu" και σε ερώτηση για τα όσα έχουν γραφτεί το τελευταίο διάστημα για αυτόν αναφορικά με τις συναλλαγές του προς την εφορία, ο Κριστιάνο Ρονάλντο φάνηκε ιδιαίτερα ενοχλημένος και απάντησε με την εξής φράση: "Όποιος δεν οφείλει κάτι, δεν φοβάται".

Μία ημέρα αργότερα η εταιρία που τον εκπροσωπεί θέλησε και αυτή με τη σειρά της να περάσει στην αντεπίθεση απέναντι στους επικριτές του "CR7" παρουσιάζοντας τη φορολογική δήλωση που έκανε πέρυσι ο τρις κάτοχος της Χρυσής Μπάλας και η οποία έχει κατατεθεί στις ισπανικές αρχές.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται σε αυτή, το εισόδημα του Πορτογάλου για το 2015 ήταν πάνω από 190.000.000 λίρες, με κάτι λιγότερο από 20.000.000 λίρες να είναι τα χρήματα που δηλώθηκαν για εισόδημα που απεκόμμισε εντός Ισπανίας και πάνω από 170.000.000 για χρήματα που κέρδισε από δραστηριότητες εκτός Ισπανίας.

Η φορολογική δήλωση του Κριστιάνο Ρονάλντο σε ζαλίζει!

"Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει ενημερωμένες τις φορολογικές υποχρεώσεις απ' την αρχή της καριέρας του, σε όλες τις χώρες όπου έζησε.

Το παρόν έγγραφο δεν δημοσιεύτηκε υποχρεωτικά, όμως, αποτελεί αδιάψευστο στοιχείο ότι ο ποδοσφαιριστής κι ο οργανισμός ενεργούν σωστά, σε συνεργασία με τις αρχές.

Στο πνεύμα της διαφάνειας και του νόμου", ήταν το μήνυμα, το οποίο συνοδεύτηκε από την παρακάτω φωτογραφία:

Η φορολογική δήλωση του Κριστιάνο Ρονάλντο σε ζαλίζει!

News 24/7

24MEDIA NETWORK