Η πιτσιρίκα που "ξενέρωσε" εξαιτίας του Ρονάλντο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έδωσε σόου κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Φιορεντίνα με τη φανέλα της Ρεάλ όμως πριν την έναρξη του αγώνα σκόρπισε απογοήτευση σε νεαρή φαν του (VIDEO)!

Real Madrid's Cristiano Ronaldo heads the ball on goal during the Santiago Bernabeu Trophy soccer match between Real Madrid and Fiorentina at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Aug. 23, 2017. (AP Photo/Paul White)
Real Madrid's Cristiano Ronaldo heads the ball on goal during the Santiago Bernabeu Trophy soccer match between Real Madrid and Fiorentina at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Aug. 23, 2017. (AP Photo/Paul White) AP

Δίχως αμφιβολία ο Κριστιάνο Ρονάλντο "έκλεψε την παράσταση" στον αγώνα της Ρεάλ απέναντι στην Φιορεντίνα για το "Santiago Bernabéu Trophy" αφού έβγαλε μία ασίστ ενώ πέτυχε και το γκολ της νίκης των "μερένγκες" απέναντι στους "βιόλα" με εντυπωσιακό σουτ.

Πέρα πάντως από το σόου του στο χορτάρι, ο CR7 έγινε άθελά του πρωταγωνιστής και σε ένα άκρως απρόοπτο περιστατικο στα αποδυτήρια, όταν μία από τα παιδιά-συνοδούς στο ματς τον περίμενε καρτερικά για να τον κρατήσει από το χέρι και να τον συνοδεύει κατά την έξοδό του στον αγωνιστικό χώρο.

Και αυτό γιατί πριν από τον Πορτογάλο σούπερ σταρ ήταν ο Λούκας Βάθκεθ, με την πιτσιρίκα να απογοητεύεται έντονα και να δίνει με... βαριά καρδιά το χέρι της στον συμπαίκτη του Ρονάλντο.

Photo Credits: AP Photo/Paul White

News 24/7

24MEDIA NETWORK