H πρωτοχρονιάτικη προπόνηση της Ρεάλ είχε κάτι από Ρόκι

Θυμάστε την προπόνηση του Ρόκι Μπαλμπόα ανεβαίνοντας τα σκαλιά στο Μουσείο Τέχνης της Φιλαδέλφεια; Το ίδιο ακριβώς έβαλε ο Ζινεντίν Ζιντάν να κάνουν οι παίκτες του, ανεβαίνοντας όλα τα σκαλιά του Σαντιάγο Μπερναμπέου λίγες ώρες πριν την αλλαγή του χρόνου!

H πρωτοχρονιάτικη προπόνηση της Ρεάλ είχε κάτι από Ρόκι

Ένα εξαιρετικό παρασκήνιο αποκαλύπτει η ισπανική "Marca" και έχει να κάνει με την τελευταία προπόνηση της Ρεάλ Μαδρίτης για το 2017, η οποία δεν είχε σχέση με καμία άλλη.

Κι αυτό γιατί όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Ζινεντίν Ζιντάν αφού χαιρέτησε τους παίκτες του, τους είπε να βγάλουν τα ποδοσφαιρικά παπούτσια, να φορέσουν αθλητικά και να αρχίσουν να ανεβαίνουν ένα ένα όλα τα σκαλιά του γηπέδου της ομάδας, "Σαντιάγο Μπερναμπέου".

Όπως ακριβώς είχε κάνει και ο Ρόκι Μπαλμπόα στην πρώτη ταινία, όταν ανέβαινε τα σκαλιά του Μουσείου Τέχνης της Φιλαδέλφεια μέσα στο κρύο, προκειμένου να "χτίσει" την αντοχή του. Το ίδιο θέλησε να κάνει και ο Ζιζού με τους παίκτες του.

Η προπόνηση φάνηκε να αρέσει ιδιαίτερα στους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι την απόλαυσαν και ένιωσαν για λίγο... κινηματογραφικοί αστέρες.

Πηγή φωτογραφία: Marca

News 24/7

24MEDIA NETWORK