Η Ρεάλ απείλησε τους οπαδούς της με... πόρτα στο "κλάσικο"

Επιθυμία της Ρεάλ Μαδρίτης είναι το "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" να παραμένει εντυπωσιακό και στα πιο αδιάφορα ματς. Και οι "Μερένγκες" έχουν βρει τον τρόπο να το πετύχουν. Απειλώντας τους οπαδούς τους!

Real Madrid's forward Cristiano Ronaldo of Portugal, right, holds his best player of the year trophy, as he poses with Real Madrid's President Florentino Perez, during the UEFA Champions League draw, at the Grimaldi Forum, in Monaco, Thursday, Aug. 25, 2016. (AP Photo/Claude Paris)
Florentino Perez cristiano ronaldo AP

Είσαι οπαδός της Ρεάλ με διαρκείας και δεν θα πας στο ματς με την... Φουενλαμπράδα; Τέλεια! Ξέχνα και το "κλάσικο" με την Μπαρτσελόνα γιατί θα σου απαγορευτεί η είσοδος.

Όπως αναφέρουν ισπανικά δημοσιεύματα, η διοίκηση των πρωταθλητών Ευρώπης ενημέρωσε τους κατόχους διαρκείας πως είναι αναγκασμένοι να έρθουν στο ματς Κυπέλλου με την άσημη αντίπαλο τους, διαφορετικά θα τους απαγορευτεί η είσοδος στο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα.

Στόχος της Ρεάλ είναι το γήπεδο να έχει κόσμο σε όλα τα ματς, ειδικά απ' όσους έχουν διαρκείας...

Μάλιστα, οι πρωταθλητές Ευρώπης απαγόρευσαν στους φιλάθλους να δώσουν το διάρκειας τους σε άλλον οπαδό! Αυστηρά πράγματα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK