Η Ρεάλ ήθελε και παίρνει τον Ντε Χεα

Η Ρεάλ Μαδρίτης φέρεται έτοιμη να πυροδοτήσει την βόμβα της χρονιάς, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες από την Ισπανία βρίσκεται μια ανάσα από την απόκτηση του Νταβίντ Ντε Χεα. Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες εντός κειμένου.

Η Ρεάλ ήθελε και παίρνει τον Ντε Χεα
AP

Η ιστορία... αγάπης της Ρεάλ Μαδρίτης για τον Νταβίντ Ντε Χεα, κρατάει χρόνια. Από την εποχή ακόμη που ο Ισπανός τερματοφύλακας αγωνιζόταν κάτω από τα γκολπόστ της Ατλέτικο.

Το καλοκαίρι του 2011, σύμφωνα με τα όσα μετέδιδαν εκείνη την εποχή τα ισπανικά Μέσα, οι "μερένγκες"... άγγιξαν τον, τότε, 20χρονο πορτιέρο αλλά μπήκε σφήνα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να τους χαλάσει το στόρι, απλώνοντας στα... πόδια του 23.000.000€.

Σύμφωνα, λοιπόν, με σημερινό ρεπορτάζ του ισπανικού περιοδικού "Don Balon" η Ρεάλ Μαδρίτης ήρθε σε συμφωνία και έδωσε τα χέρια τόσο με την πλευρά των "κόκκινων διαβόλων", όσο και με εκείνη του παίκτη, και από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται με το στέμμα της "βασίλισσας" στο στήθος, έναντι του αστρονομικού ποσού των 100.000.000€ -χωρίς τα μπόνους-.

Ο Πορτογάλος ατζέντης του Ντε Χεα, Ζόρζε Μέντες, τις τελευταίες εβδομάδες έτρεχε έναν "μαραθώνιο" διαπραγματεύσεων με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και όπως διαφαίνεται ο 27χρονος Ισπανός θα αφήσει το "Όλντ Τράφορντ" για να κατηφορίσει προς... Μπερναμπέου μεριά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK