Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" 5 βαθμούς στα τελευταία 2 ματς

Η Ρεάλ Μαδρίτης οδηγεί την... κούρσα στη La Liga, όμως τις τελευταίες δύο αγωνιστικές χρειάστηκε το "σπρώξιμο" της διαιτησίας προκειμένου να κερδίσει τις Γρανάδα και Αθλέτικ Μπιλμπάο. Δείτε τα VIDEOS.

Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" 5 βαθμούς στα τελευταία 2 ματς

Η Ρεάλ Μαδρίτης, με το πέρας 5 αγωνιστικών στη La Liga, βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 13 βαθμούς μαζί με τις Βιγιαρεάλ και Θέλτα.

Βέβαια, στις τελευταίες δύο αγωνιστικές χρειάστηκε τη... βοήθεια της διαιτησίας για να ξεπεράσει τα εμπόδια των Γρανάδα και Αθλέτικ Μπιλμπάο. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει δημοσίευμα της ηλεκτρονικής έκδοσης της εφημερίδας " Marca" το πρώτο γκολ στον αγώνα με τους Βάσκους δεν έπρεπε να μετρήσει, καθώς ο Καρίμ Μπενζέμα την ώρα της εκτέλεσης του ελεύθερου από τον Γκόρκα Ιραϊθόθ, βρίσκεται μέσα στην μεγάλη περιοχή.

Τελικά, η Ρεάλ επικράτησε με 2-1, όμως κανείς δεν γνωρίζει ποια θα ήταν η εξέλιξη της αναμέτρησης αν δεν είχε μετρήσει το συγκεκριμένο γκολ του Γάλλου επιθετικού.

Επιπλέον, πριν από μία εβδομάδα, οι "μερένγκες" νίκησαν με 1-0 τη μαχητική Γρανάδα, όμως η διαιτησία βρέθηκε και πάλι στο επίκεντρο. Ο λόγος ήταν η λάθος υπόδειξη του βοηθού στο 20ό λεπτό, όταν ακύρωσε κανονικό γκολ των φιλοξενούμενων ως οφσάιντ.

Παράλληλα, στο γκολ της Ρεάλ υπάρχει παράβαση στην αρχή της φάσης, καθώς ο Ίσκο είναι εκτεθειμένος όταν δέχεται την μπάλα από τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Αν συνυπολογίσουμε όλα τα παραπάνω, οι μαδριλένοι έχουν "κλέψει" συνολικά 5 βαθμούς, δημιουργώντας γι' ακόμη μία χρονιά συζητήσεις για την... εύνοια που έχουν από τη διαιτησία.

Διαβάστε ακόμα:

5η αγ.: Απόδραση από το "Σαν Μαμές" με Μπενζεμά για τη Ρεάλ

News 24/7

24MEDIA NETWORK