Η Ρεάλ Μαδρίτης... επέστρεψε τον Ιγιαραμέντι

Ο Ασιέρ Ιγιαραμέντι δεν τα κατάφερε στη Ρεάλ Μαδρίτης και επιστρέφει στη Ρεάλ Σοθιεδάδ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης... επέστρεψε τον Ιγιαραμέντι
Ιγιαραμέντι-Ρεάλ Μαδρίτης

Άδοξα έληξε η θητεία του Ασιέρ Ιγιαραμέντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, αφού οι "μερένγκες" τον έστειλαν πίσω στην Παμπλόνα έναντι 17.000.000 ευρώ, δύο χρόνια μετά από τη μεταγραφή του από τη Ρεάλ Σοθιεδάδ.

Ο Βάσκος μέσος απογοήτευσε με τις εμφανίσεις του στο " Σαντιάγκο Μπερναμπέου", παρότι πήρε ευκαιρίες στη διετία του Κάρλο Αντσελότι στον πάγκο του συλλόγου.

Άρχισε ως βασικός στην τριπλέτα της μεσαίας γραμμής, αποτελώντας μία από τις μεγάλες ελπίδες του ισπανικού ποδοσφαίρου και έχοντας κοστίσει 32.200.000 ευρώ στη Ρεάλ.

Η απόδοσή του δεν δικαίωσε το κόστος της μεταγραφής και τη νέα σεζόν, με την απόκτηση του Τόνι Κρόος και την αποθεραπεία του Λούκα Μόντριτς, ο ανταγωνισμός έγινε πιο μεγάλος και πλέον έπαιρνε χρόνο συμμετοχής αρκετές φορές ως αλλαγή.

Ο 25χρονος διεθνής ποδοσφαιριστής βρισκόταν στο στόχαστρο αρκετών ομάδων και προ δύο ημερών η Μίλαν έκανε επαφές με τη Ρεάλ, αφού η περίπτωσή του προτιμήθηκε από τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι έναντι αυτής του Ρομπέρτο Σοριάνο της Σαμπντόρια.

Παρ' όλα αυτά, ο παίκτης είχε κλείσει ήδη στην ομάδα από την οποία αναδείχθηκε, τόσο σε επίπεδο ακαδημιών όσο και σε επαγγελματικό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK