Η Ρεάλ παίρνει πίσω τον Μοράτα για να τον πουλήσει

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει εντυπωσιαστεί με τον Άλβαρο Μοράτα, αλλά δεν τον θέλει στο ρόστερ της...

Η Ρεάλ παίρνει πίσω τον Μοράτα για να τον πουλήσει
Μοράτα-Γιουβέντους

Ο Άλβαρο Μοράτα θα αποχωρήσει το καλοκαίρι από τη Γιουβέντους, αλλά δεν θα αγωνιστεί του χρόνου στη Ρεάλ Μαδρίτης, παρότι οι "μερένγκες" θα ενεργοποιήσουν την οψιόν αγοράς που διατηρούν από το καλοκαίρι του 2014.

Αυτό υποστηρίζουν τα ισπανικά ΜΜΕ, που θεωρούν σίγουρη την επιλογή της Ρεάλ να πουλήσει τον ποδοσφαιριστή στην ομάδα που θα προσφέρει τα περισσότερα για την υπογραφή του.

Η πώλησή του στη "γηραιά κυρία" προέβλεπε ρήτρα επαναγοράς είτε μεταξύ 1ης και 15ης Ιουλίου του 2016 είτε μεταξύ 1ης και 15ης Ιουλίου του 2017. Ο όρος θα ενεργοποιηθεί φέτος, με το ποσό που καλείται να καταβάλει ο σύλλογος να κυμαίνεται μεταξύ 20.000.000 και 30.000.000 ευρώ, αναλόγως εάν ολοκληρώσει τη χρονιά με συμμετοχή (έστω και ενός λεπτού) σε περισσότερα από το 50% των επίσημων παιχνιδιών της Γιουβέντους (αυτή τη στιγμή έχει 22 συμμετοχές σε 40 αγώνες).

"Οι παίκτες που έχουν φύγει από τη Ρεάλ στο παρελθόν παραμένουν μέλη της οικογένειάς μας και πάντοτε τους σκεφτόμαστε", είχε δηλώσει στην "AS" ο υπεύθυνος σχέσεων του συλλόγου, Εμίλιο Μπουτραγκένιο, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ο 23χρονος Ισπανός δεν θα μακροημερεύσει στο Τορίνο.

Ο ίδιος ο παίκτης σημείωσε γελώντας στο "Cadena Cope" ότι "θα ήθελα να γνωρίζω που θα παίζω του χρόνου, κυρίως για να ξέρω πού να αγοράσω σπίτι. Είμαι χαρούμενος με τη Γιουβέντους, αλλά δεν εξαρτάται από εμένα και δεν γνωρίζω πού θα καταλήξω".

Στόχος της Ρεάλ είναι η πώληση του ποδοσφαιριστή στην Άρσεναλ, η οποία με το νέο τηλεοπτικό συμβόλαιο να γεμίζει τα ταμεία από το 2016, θα είναι σε θέση να πληρώσει ένα ποσό κοντά στα 50.000.000 ευρώ.

Μία άλλη επιλογή είναι η Μπάγερν Μονάχου, η οποία από του χρόνου θα καθοδηγείται από τον πρώην προπονητή του Μοράτα στη Ρεάλ, Κάρλο Αντσελότι, και η οποία πήρε από πρώτο χέρι μία γεύση για τις ικανότητες του ποδοσφαιριστή που προ ημερών λίγο έλειψε να οδηγήσει τους Βαυαρούς στον αποκλεισμό μέσα στο Μόναχο και τη Γιουβέντους στην πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League.

News 24/7

24MEDIA NETWORK