Η Ρεάλ πέρασε, αλλά ο "εμφύλιος" στ' αποδυτήρια καλά κρατεί

Το ισπανικό "diariogol" αποκαλύπτει ότι μετά το Ρεάλ - Γιουβέντους υπήρξε επεισόδιο Ράμος - Μπέιλ στ' αποδυτήρια. Τι έκανε ο Ουαλός και δεν μπορούσε να το πιστέψει ο αρχηγός της "βασίλισσας";

Real Madrid's Gareth Bale sits on the bench during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Girona at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Sunday, March 18, 2018. (AP Photo/Paul White)
Real Madrid's Gareth Bale sits on the bench during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Girona at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Sunday, March 18, 2018. (AP Photo/Paul White) AP IMAGE

"Στοπ" στους πανηγυρισμούς της Ρεάλ Μαδρίτης βάζει ισπανικό δημοσίευμα που αποκαλύπτει ότι Μπέιλ και Ράμος είχαν επεισόδιο στ' αποδυτήρια κατά τη διάρκεια του "πάρτι" πρόκρισης στον αγωνιστικό χώρο, μετά το πέναλτι του Κριστιάνο.

Στο άρθρο γίνεται λόγος για απόφαση του Ουαλού να μείνει στ' αποδυτήρια, λυπημένος, μακριά από την ομάδα που απολάμβανε την όγδοη συνεχόμενη πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League.

Ο Ράμος, όταν αντιλήφθηκε την απουσία του σταρ συμπαίκτη του και ενημερώθηκε πως βρίσκεται στ' αποδυτήρια, έτρεξε για να το δει με τα μάτια του καθώς δεν το πίστευε!

Υπενθυμίζουμε ότι ο Ουαλός έγινε αλλαγή στο ημίχρονο, έχοντας κάνει ένα πολύ κακό παιχνίδι...

Από την αρχή του περασμένου καλοκαιριού δεν είναι λίγοι αυτοί που γράφουν στην Ιβηρική Χερσόνησο και την Αγγλία, ότι ο Γκάρεθ Μπέιλ... τελειώνει από την Μαδρίτη, γιατί Ζιντάν και Πέρεθ και δεν τον εμπιστεύονται εξαιτίας των τραυματισμών του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK