Η Ρεάλ τιμώρησε το 19χρονο "πολυβόλο" για λόγους... εμπιστοσύνης

Όσο μεγάλο ταλέντο κι αν σε θεωρούν στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο για τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι όλοι ίσοι από τη στιγμή που δεν δείχνουν πίστη στο κλαμπ. Διαβάστε πως η "Βασίλισσα" αποφάσισε να τιμωρήσει τον 19χρονο στράικερ της Ντάνι Γκόμεθ.

Real Madrid's forward Cristiano Ronaldo of Portugal, right, holds his best player of the year trophy, as he poses with Real Madrid's President Florentino Perez, during the UEFA Champions League draw, at the Grimaldi Forum, in Monaco, Thursday, Aug. 25, 2016. (AP Photo/Claude Paris)
Florentino Perez cristiano ronaldo AP

Ο νεαρός Ντάνι Γκόμεθ, στράικερ των τμημάτων υποδομής της Ρεάλ Μαδρίτης ζει στο... πετσί του τη σκοτεινή πλευρά του ποδοσφαίρου. Η "Βασίλισσα" αποφάσισε να μην αξιοποιεί το "όπλο" που σκοράρει συνεχώς και να του "κόψει" τη μπάλα μέχρι νεωτέρας. Ο λόγος; Επειδή ο νεαρός Ισπανός δεν ανανεώνει το συμβόλαιό του.

Ο 19χρονος στράικερ ολοκλήρωσε την περσινή σεζόν με 32 γκολ, προβιβάστηκε στην Καστίγια συνεχίζοντας το έργο του και είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετείχε εντός και εκτός συνόρων.

Για τη Ρεάλ, όμως, όποιος δεν συμβιβάζεται δεν προχωρά και γι' αυτό το λόγο ο Γκούτι (σ.σ. προπονητής της ομάδας) δεν τον ξεκινάει...

Οι εκπρόσωποι του Γκόμεθ έχουν πραγματοποιήσει αρκετά ραντεβού με τη διοίκηση της Ρεάλ, αλλά άκρη δεν βρίσκεται για την ανανέωση της συνεργασίας που ολοκληρώνεται βάσει συμβολαίου το 2019 κι έτσι ο παίκτης έχει παραγκωνισθεί!

Ισπανικό δημοσίευμα αναφέρει ότι πολλά κλαμπ στην ευρωπαϊκή επικράτεια ψάχνουν τρόπους για να πάρουν τον Γκόμεθ, ωστόσο η Ρεάλ δεν... λυγίζει και προτιμά να τον κρατήσει στον "πάγο" μέχρι να "συμμορφωθούν" οι εκπρόσωποί του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK