Και δικό του άρωμα ο Ρονάλντο

Στο γήπεδο μπορεί να περνά δύσκολα τον τελευταίο καιρό ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ωστόσο έξω από αυτό τα καταφέρνει μια χαρά, αν κρίνει κανείς από τις επιχειρηματικές δραστηριότητές του που.. . ανθίζουν.

Και δικό του άρωμα ο Ρονάλντο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν διανύει την καλύτερη περίοδο της καριέρας του στη Μαδρίτη, με τα δημοσιεύματα να θέλουν τον Πορτογάλο να αποχωρεί από τη Ρεάλ το καλοκαίρι.

Έξω από το γήπεδο, ο CR7 τα καταφέρνει μια χαρά, αν κρίνει κανείς από τις επιχειρηματικές δραστηριότητές του που... ανθίζουν. Ο άσος των "μερένγκες" έκλεψε λίγο χρόνο από τις προπονήσεις για να παρουσιάσει το νέο άρωμα που φέρει το όνομά του και να ποζάρει όλο καμάρι με αυτό.

 

Δημοψήφισμα Ιταλία ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Τρομάζει τους πάντες η πολιτική ήττα Ρέντσι

Ο Ιταλός καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Franco Panvocelli εξηγεί στο NEWS 247 τι πρέπει να περιμένει η Ευρώπη από την Ιταλία την επομένη του δημοψηφίσματος, γιατί ο Ματέο Ρέντσι ρίσκαρε το πολιτικό του μέλλον και πως μπορεί να επηρεαστεί η Ελλάδα από τη νίκη του "Όχι" (Pics)

Χρέος ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ας λέει ότι θέλει ο Ερντογάν. Η Ελλάδα δεν θα αφήσει τίποτα να πέσει κάτω

Μήνυμα προς τον πρόεδρο της Τουρκία, τις αλυτρωτικές πρακτικές της FYROM, αλλά και προς τους Ευρωπαίους αναφορικά με το χρέος της χώρας στέλνει με συνέντευξή του στη δημόσια τηλεόραση ο Προκόπης Παυλόπουλος

 

Πρώτη Σελίδα