Κακό κλίμα μεταξύ Ρονάλντο και Μπενίτεθ

Η "Marca" καταπιάνεται με την αφλογιστία του Κριστιάνο Ρονάλντο, αποκαλύπτοντας πως ο λόγος πίσω από τα παρατεταμένο ντεφορμάρισμα του Πορτογάλου σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης είναι οι κακές σχέσεις με τον νέο προπονητή του, Ράφα Μπενίτεθ.

Κακό κλίμα μεταξύ Ρονάλντο και Μπενίτεθ

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν ξεκίνησε ιδανικά το πρωτάθλημα, αφού στην πρεμιέρα αναδείχθηκε ισόπαλη εκτός έδρας με τη νεοφώτιστη Σπόρτινγκ Χιχόν. Η κακή αρχή των μαδριλένων έρχεται σε άμεση συνάρτηση με την μέτρια παρουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ ολοκλήρωσε την περυσινή σεζόν με 61 γκολ σε 54 αγώνες, όμως το ξεκίνημα της νέας αγωνιστικής περιόδου δεν είναι ανάλογο, καθώς έχει σημειώσει μόλις 1 γκολ στα τελευταία 6 παιχνίδια (συμπεριλαμβανομένων και των φιλικών) της Ρεάλ. Κάτι που είναι πραγματικά οξύμωρο για έναν ποδοσφαιριστή που έχει κατά μέσο όρο 1.04 γκολ ανά ματς με τους "μερένγκες".

Η ισπανική εφημερίδα "Marca" ασχολήθηκε εκτεταμένα με την αφλογιστία του 30χρονου επιθετικού, αποκαλύπτοντας τους λόγους πίσω από το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, σημαντικό ρόλο στη μέτρια παρουσία του Ρονάλντο έχει παίξει ο νέος προπονητής της Ρεάλ, Ράφα Μπενίτεθ. Οι σχέσεις των δύο ανδρών είναι ψυχρές, με τον CR7 να μην νιώθει άνετα μετά τη φυγή του Κάρλο Αντσελότι.

Ο επαγγελματισμός του είναι αδιαμφισβήτητος, επομένως δεν πρόκειται να δημιουργήσει προβλήματα στους μαδριλένους. Παρόλα αυτά, η απόφαση του Μπενίτεθ να μεταθέσει τον Γκάρεθ Μπέιλ στη θέση του κεντρικού επιθετικού, έχει δυσκολέψει το έργο του, αφού είναι εμφανές πως δεν υπάρχει καλή συνεργασία μεταξύ των δύο ποδοσφαιριστών μέχρι στιγμής.

Επιπλέον, οι προπονητικές και τακτικές μέθοδοι του Ισπανού κόουτς είναι εντελώς διαφορετικές σε σχέση με τον προκάτοχο του. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ο Ρονάλντο να ψάχνει τα πατήματά του, αφού σε αρκετές προπονήσεις χρειάζεται να επαναλάβει πολλές φορές τις ασκήσεις, μέχρι να τις ολοκληρώσει με επιτυχία.

Προς το παρόν, δεν έχει τεθεί ζήτημα αποχώρησης του Πορτογάλου, όμως αν δεν βελτιωθούν οι σχέσεις τους είναι πιθανό να προκύψει σοβαρό ζήτημα για τη Ρεάλ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK