Κασίγιας: "Θέλω να κλείσω την καριέρα μου στην Ρεάλ"

Ο Ίκερ Κασίγιας μίλησε για το μέλλον του στην Ρεάλ Μαδρίτης και εξέφρασε την σιγουριά του πως θα παραμείνει στην ομάδα μέχρι και το τέλος της λαμπρής του ποδοσφαιρικής καριέρας, ενώ παράλληλα έπλεξε το εγκώμιο του Νταβίντ Ντε Χέα, με τον οποίο θα ήθελε να ανταγωνιστεί για την θέση βασικού κάτω από τα δοκάρια των "μερένγκες".

Κασίγιας: "Θέλω να κλείσω την καριέρα μου στην Ρεάλ"

Πολλά έχουν γραφτεί και ακουστεί για το τι μέλλει γενέσθαι για τον Ίκερ Κασίγιας. Η δεδομένη επιθυμία της Ρεάλ να φέρει στην Μαδρίτη τον Νταβίντ Ντε Χέα, φαίνεται πως δεν επηρεάζει τον εμβληματικό αρχηγό των Μαδριλένων, ο οποίος ήταν αφοπλιστικός στο "Cadena Ser", όσον αφορά το μέλλον του.

"Είμαι σίγουρος πως και την επόμενη σεζόν θα είμαι στην ομάδα. Απόλυτα σίγουρος. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα παίζω σε άλλη ομάδα την επόμενη σεζόν. Αν τα πράγματα βέβαια δεν εξελιχθούν καλά θα πρέπει να φύγω. Τώρα όμως νιώθω και δείχνω δυνατός. Θα αντιμετωπίσω την επόμενη σεζόν σαν να είναι η πρώτη", δήλωσε πολύπειρος τερματοφύλακας.

Σχετικά με τον γκολκίπερ της Μάντστεστερ Γιουνάιτεντ, επισήμανε πως τον ευχαριστεί να υπάρχει ανταγωνισμός στην ομάδα: "Είμαι ευχαριστημένος με τον ανταγωνισμό. Το συμβόλαιο δεν έχει όρο ότι πρέπει να ξεκινάω οπωσδήποτε βασικός. Ο Ντε Χέα είναι ένα εξαιρετικό παιδί και ένας πολύ ελπιδοφόρος ποδοσφαιριστής. Σε περίπτωση που έρθει θα είναι ευπρόσδεκτος και πολύ χρήσιμο για την ομάδα. Θα ανταγωνιστούμε. Μπορεί να διαχειριστεί την πίεση και έχει ήδη αρκετή εμπειρία από την Γιουνάιτεντ".

Ο Κασίγιας δεν παρέλειψε να εκθειάσει και τον πρώην πλέον τεχνικό των "μερένγκες" Κάρλο Αντσελότι, παρότι είχε θυμώσει μαζί του την περασμένη σεζόν: " Είμαστε ένα απαιτητικό κλαμπ και ο πρόεδρος και το επιτελείο του ξέρουν και πήραν την καλύτερη απόφαση, εγώ προσωπικά όμως θέλω να ευχαριστήσω τον Κάρλο για όσα έκανε για μένα. Ακόμα και για την περασμένη σεζόν που ήμουν θυμωμένος επειδή δεν έπαιζα πολύ. Ευτυχώς τα πήγαμε καλά μεταξύ μας. Του εύχομαι τα καλύτερα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK