Τι συμβαίνει με το καρδιακό πρόβλημα του Καρβαχάλ

Σαν "βόμβα" έσκασε στο "στρατόπεδο" της Ρεάλ Μαδρίτης το καρδιακό πρόβλημα του Ντάνι Καρβαχάλ ο οποίος μένει σίγουρα δύο μήνες μακριά από τη δράση. Τι λένε οι πρώτες πληροφορίες από το ιατρικό επιτελείο των "μερένγκες" για το πρόβλημα του δεξιού οπισθοφύλακα.

Τι συμβαίνει με το καρδιακό πρόβλημα του Καρβαχάλ

Ο Ντάνι Καρβαχάλ, ένας από τους πλέον πετυχημένους ποδοσφαιριστές στον πλανήτη θα απουσιάσει επ' αόριστον από τα γήπεδα έως ότου θεραπευτεί το καρδιακό πρόβλημα το οποίο του προέκυψε εξαιτίας της προσβολής του οργανισμού του από ιό.

Η ιογενής περικαρδίτιδα θα κρατήσει σίγουρα τον Ισπανό δύο μήνες εκτός δράσης κι από εκεί και πέρα θα κριθεί η επιστροφή του από το ιατρικό επιτελείο που τον παρακολουθεί.

Οι γιατροί αισιοδοξούν και έχουν διαρρεύσει προς τον Τύπο ότι ο ποδοσφαιριστής θα γυρίσει υγιής στο "Μπερναμπέου" αφού πρώτα ακολουθήσει φαρμακευτική αγωγή που του απαγορεύει αυστηρά οποιαδήποτε αθλητική δραστηριότητα.

Σχετικά με την καριέρα του Καρβαχάλ κι αν αυτή θα επηρεαστεί από την ατυχία αυτή, οι γιατροί δεν εξέφρασαν το παραμικρό, τονίζοντας ότι θα περιμένουν πρώτα αν θα υπάρξει ή όχι πρόοδος στην υγεία του ποδοσφαιριστή μετά το πέρας της φαρμακευτικής αγωγής.

News 24/7

24MEDIA NETWORK