Κινδυνεύει να πάθει "Μπαρτσελόνα" η Ρεάλ

Σύμφωνα με δημοσίευμα της καταλανικής εφημερίδας "El Mundo Deportivo", η Ρεάλ αντιμετωπίζει τον ίδιο κίνδυνο που αντιμετώπισε η Μπαρτσελόνα με αποτέλεσμα να υποστεί κυρώσεις στις μεταγραφές της.

Κινδυνεύει να πάθει "Μπαρτσελόνα" η Ρεάλ

Συγκεκριμένα, το σχετικό δημοσίευμα αναφέρει πως η FIFA έχει λάβει απόφαση να τιμωρήσει τη "βασίλισσα" για τον ίδιο ακριβώς λόγο που τιμωρήθηκε πέρυσι η Μπαρτσελόνα, για παρατυπίες δηλαδή στην απόκτηση ανήλικων ξένων ποδοσφαιριστών.

Όπως τονίζεται η Ρεάλ θα ενημερωθεί προσεχώς επισήμως για την απόφαση της FIFA και η ποινή που θα της επιβληθεί, θα της απαγορεύει να κάνει μεταγραφές τον προσεχή Ιανουάριο, αλλά και το καλοκαίρι του 2016.

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ