"Κλείνει" Τσιτσαρίτο η Ρεάλ

Έτοιμη για την πραγματοποίηση μιας αναπάντεχης μεταγραφής είναι η Ρεάλ Μαδρίτης που βρίσκεται μια "ανάσα" από την απόκτηση του Τσιτσαρίτο Ερνάντες της Γιουνάιτεντ. Ο μάνατζερ του Μεξικανού ταξιδεύει στη Μαδρίτη, προκειμένου το deal να κλείσει άμεσα. Απομακρύνονται οι περιπτώσεις Φαλκάο-Νεγρέδο.

"Κλείνει" Τσιτσαρίτο η Ρεάλ

Η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται μια "ανάσα" από την απόκτηση του Χαβιέ "Τσιτσαρίτο" Ερνάντες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μπορεί ο Μεξικανός επιθετικός να μην ήταν στα πρώτα πλάνα του Κάρλο Αντσελότι για την επίθεση της ομάδας, όμως ο χρόνος πιέζει και η απόκτηση ενός παίκτη που θα μπορεί να παίζει στην κορυφή ήταν επιτακτική, καθώς στο ρόστερ έχει μείνει μόνο ο Καρίμ Μπενζεμά.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα ισπανικά και τα βρετανικά δημοσιεύματα, παίκτης και ομάδες τα έχουν βρει σε όλα και η μεταγραφή αναμένεται να ολοκληρωθεί για ένα ποσό κοντά στα 20.000.000 ευρώ. Ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή έχει μπει ήδη στο αεροπλάνο με προορισμό τη Μαδρίτη προκειμένου να οριστικοποιηθούν οι λεπτομέρειες της μεταγραφής.

Ο Τσιτσαρίτο, δεν ήταν στα βασικά πλάνα του Φαν Χάαλ για την επίθεση της Γιουνάιτεντ, κι απ' ότι φαίνεται ο Ολλανδός τεχνικός έδωσε αμέσως το "οκ" για τη μεταγραφή του παίκτη. Εφόσον λοιπόν η Ρεάλ έχει επικεντρώσει το ενδιαφέρον της για τον Μεφξικανό επιθετικό των "κόκκινων", περιπτώσεις επιθετικών όπως αυτές των Φαλκάο και Νεγρέδο παύουν να ενδιαφέρουν τους "μερένγκες".

News 24/7

24MEDIA NETWORK