"Κράξιμο" σε Ραούλ για τα συγχαρητήρια στον Μέσι!

Ο Λιονέλ Μέσι ισοφάρισε ένα τρομερό ρεκόρ του Ραούλ στην Primera Division και απέσπασε το "μπράβο" του θρυλικού άσου της Ρεάλ. Αυτό όμως εξόργισε πολλούς φανς των "μερένγκες"!

"Κράξιμο" σε Ραούλ για τα συγχαρητήρια στον Μέσι!

Το άνετο 5-0 της Μπαρτσελόνα επί της Λας Πάλμας θα μείνει χαραγμένο για καιρό στη μνήμη του Λιονέλ Μέσι αφού με το γκολ που πέτυχε απέναντι στους Νησιώτες μετράει πλέον τέρματα απέναντι σε 35 διαφορετικές αντιπάλους της Μπαρτσελόνα στην ισπανική Λίγκα και ισοφάρισε το τρομερό ρεκόρ που κουβαλούσε για χρόνια μόνος του ο Ραούλ.

Μάλιστα, προς τιμήν του, αμέσως μετά το παιχνίδι ο άλλοτε κανονιέρης των Μαδριλένων δεν είχε πρόβλημα να συγχαρεί τον "Pulga" γράφοντας στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter: "Ευχαρίστηση να απολαμβάνω τα τέρματά σου κάθε μέρα".

Φυσικά, επειδή... ελαφρόμυαλοι φίλαθλοι δεν υπάρχουν μόνο στη χώρα μας αλλά σε κάθε γωνιά του πλανήτη, υπήρχαν αρκετοί οπαδοί της Ρέαλ που "τσίνισαν" μετά από αυτή την ανάρτηση και θέλησαν να... εγκαλέσουν τον Ραούλ στην ποδοσφαιρική τάξη μέσω σχολίων τους στα social media. Είπαμε, "κολλημένα" μυαλά βρίσκονται παντού!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Πάρτι με πεντάρα η Μπαρτσελόνα

News 24/7

24MEDIA NETWORK