Κριστιάνο Ρονάλντο εκτός εαυτού: "Με γαμ@@@ από τον κ@@@"!

Η στιγμή που έβαλε μπουρλότο στην Ρεάλ! Ισπανικό μέσο έδωσε στη δημοσιότητα εικόνες από την επεισοδιακή αντικατάσταση του Κριστιάνο Ρονάλντο στο ματς με την Λας Πάλμας, αποκαλύπτοντας την αθυρόστομη ατάκα που εκτόξευσε πηγαίνοντας στον πάγκο (video)!

Κριστιάνο Ρονάλντο εκτός εαυτού: "Με γαμ@@@ από τον κ@@@"!

Πριν από λίγο διάστημα η Ρεάλ Μαδρίτης είχε να επιδείξει μόνο νίκες σε Ισπανία και Ευρώπη και όλα πήγαιναν εξαιρετικά για τους πρωταθλητές Ευρώπης, όμως τις τελευταίες ημέρες το σκηνικό άλλαξε άρδην.

Ναι μεν οι "μερένγκες" εξακολουθούν να βρίσκονται μόνοι στην κορυφή της Primera Division αλλά προέρχονται από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες, με την τελευταία μάλιστα στην έδρα της Λας Πάλμας (2-2) να συνοδεύεται και από την ένταση που προκλήθηκε μεταξύ του Κριστιάνο Ρονάλντο και του Ζινεντίν Ζιντάν ελέω της αλλαγής του στο 72ο λεπτό.

Κριστιάνο Ρονάλντο εκτός εαυτού: "Με γαμ@@@ από τον κ@@@"!

Το κλίμα αναμένεται μάλιστα να γίνει ακόμα πιο βαρύ μετά την αποκάλυψη που έκανε ο ισπανικός τηλεοπτικός σταθμός "Deportes Cuatro", αναφορικά με την βρισιά που εκτόξευσε ο CR7 κατά του προπονητή του, είδηση που έχει αναπαραχτεί εδώ και λίγη ώρα από τις ιστοσελίδες της Marca και της As.

Κριστιάνο Ρονάλντο εκτός εαυτού: "Με γαμ@@@ από τον κ@@@"!

"Γιατί βγάζεις εμένα; Εγώ κάνω τα πάντα για να κάνω το 2-1 και με γαμ@@@ από τον κ@@@", ήταν η φράση του Πορτογάλου πρωταθλητή Ευρώπης τη στιγμή της αποχώρησής του ενώ όταν κάθησε στον πάγκο χρησιμοποίησε αρκετές αφορές την κλασική υβριστική ισπανική φράση "Su puta madre" και επανέλαβε πολλες φορές πως "Απέμεναν 20 λεπτά, 20 λεπτά...".

Η απάντηση του Ζιντάν

Ο Ζινεντίν Ζιντάν ρωτήθηκε για το περιστατικό στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε το απόγευμα της Δευτέρας στην Βεστφαλία ενόψει της αναμέτρησης της Τρίτης με την Ντόρτμουντ (2η αγωνιστική Champions League) και σχολίασε:

"Όλα είναι εντάξει με τον Κριστιάνο. Δεν είναι ο μόνος θυμωμένος, όλοι οι παίκτες είναι όταν γίνονται αλλαγή. Πέρασε τώρα. Δεν έχω μιλήσει μαζί του.

Ξέρουμε ότι ο κόσμος μιλάει. Είμαστε χαλαροί. Δεν είμαι ανόητος και ο Κριστιάνο είναι έξυπνος. Είμαστε όλοι εδώ για το ίδιο πράγμα".

Η στιγμής της αλλαγής του Κριστιάνο Ρονάλντο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Το "su puta madre" του Κριστιάνο στον Ζιντάν

News 24/7

24MEDIA NETWORK