Κριστιάνο Ρονάλντο πενταετίας και επίσημα στη Ρεάλ

Η Ρεάλ Μαδρίτης παραχώρησε συνέντευξη Τύπου το μεσημέρι της Δευτέρας (7/11) όπου επισημοποίησε τον... γάμο της με τον Κριστιάνο Ρονάλντο μέχρι το καλοκαίρι του 2021.

Κριστιάνο Ρονάλντο πενταετίας και επίσημα στη Ρεάλ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ανανέωσε το συμβόλαιό του με τη Ρεάλ μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2021 και ο σύλλογος της Μαδρίτης διοργάνωσε ειδική τελετή το μεσημέρι της Δευτέρας (7/11) για χάρη του.

Εκεί ο Φλορεντίνο Πέρεθ ανακοίνωσε στους δημοσιογράφους ότι ο Πορτογάλος... δεν το κουνάει από το "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" και στη συνέχεια φωτογραφήθηκαν με την συμβολική φανέλα με το "2021" στην πλάτη.

Κριστιάνο Ρονάλντο: "Δεν θα είναι το τελευταίο μου συμβόλαιο"

"Πρέπει να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της Ρεάλ, την πόλη της Μαδρίτης, τους συμπαίκτες μου, όλους όσους με βοήθησαν να φθάσω σε αυτό το σημείο. Είναι μια πολύ σημαντική ημέρα για εμένα. Είπα πολλές φορές ότι αυτό είναι το κλαμπ της καρδιάς μου.

Είναι μια μοναδική στιγμή για την καριέρα μου. Ανανέωσα γι' άλλα πέντε χρόνια, αλλά αυτό δεν θα είναι το τελευταίο μου συμβόλαιο. Ποτέ δεν είχα σκεφτεί ότι θα έγραφα ιστορία σε αυτό το κλαμπ. Θέλω να απολαύσω την υπόλοιπη ποδοσφαιρική μου ζωή, για πάνω από 10 χρόνια.", υποστήριξε ο Πορτογάλος.

Η καλύτερη ανάμνηση: "Η περυσινή σεζόν, Champions League, Euro, ανανέωση"

Η υστεροφημία: "Το παρόν είναι πιο σημαντικό. Για το μέλλον θα δούμε. Θα συνδέομαι πάντα με το κλαμπ".

Χρυσή μπάλα: "Αφού έχω κατακτήσει το Champions League και το Euro, τα ατομικά βραβεία δεν εξαρτώνται από εμένα. Δεν έχω εμμονή με αυτό".

Ο στόχος των 500 γκολ: "Τα ρεκόρ έρχονται με φυσικό τρόπο. Είναι πιθανόν, αλλά δεν έχω εμμονή με αυτό. Το σημαντικό είναι οι τίτλοι"

Εθνική Πορτογαλίας: "Μετά το Euro, δεν μου περνά από το μυαλό να αφήσω την εθνική".

Φλορεντίνο Πέρεθ: "Πριν και μετά Κριστιάνο Ρονάλντο εποχή"

Από την πλευρά του ο πρόεδρος των "μερένγκες", Φλορεντίνο Πέρεθ, υποστήριξε: "Οι παίκτες που φορούν το έμβλημά μας είναι οι καλύτεροι. Κριστιάνο, γίνεσαι ο διάδοχος των πλέον μυθικών μορφών του συλλόγου. Είσαι το σύμβολο του καλύτερου συλλόγου της ιστορίας του ποδοσφαίρου. Είσαι ένας θρύλος, είσαι ο μεγαλύτερος σκόρερ της Ρεάλ.

Είσαι ένας μοναδικός ποδοσφαιριστής. Είναι δίκαιο να έχεις μια τέταρτη Χρυσή Μπάλα μετά από τη φανταστική σου σεζόν σε Ρεάλ κι εθνική Πορτογαλίας. Θα υπάρχει μια μέρα πριν και μετά από τον Κριστιάνο Ρονάλντο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK