Λούκας Σίλβα: "Δεν αποσύρομαι, είμαι καλά!"

Ο μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης Λούκας Σίλβα μέσω μηνύματός του στη σελίδα του στο facebook ξεκαθάρισε πως δεν αποσύρεται από την αγωνιστική δράση και πως χαίρει άκρας υγείας!

Λούκας Σίλβα: "Δεν αποσύρομαι, είμαι καλά!"

Αναλυτικά το μήνυμα του Λούκας Σίλβα:

"Την Παρασκευή υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις για να υπογράψει σε έναν σπουδαίο σύλλογο της Πορτογαλίας, τη Σπόρτινγκ που διαθέτει έναν εξαιρετικό προπονητή. Έκανα τεστ αντοχής, στο οποίο παρατηρήθηκε μια αλλαγή στο ρυθμό της καρδιάς.

Τις επόμενες μέρες, ακόμα και σήμερα, έκανα πολλές και σημαντικές εξετάσεις, μέσω των οποίων δεν διαπιστώθηκε καμία ανωμαλία στην καρδιά μου. Προφανώς υπήρχε μια στιγμιαία αρρυθμία χωρίς να υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος.

Για λόγους ασφαλείας αποφασίσαμε ότι θα ήταν καλό να μην γίνει η μεταγραφή αυτή τη στιγμή. Προφανώς, η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να επαναλάβει τα τεστ, αλλά είμαι απόλυτα ασφαλής, βλέποντας τα αποτελέσματα των τελευταίων εξετάσεων. Λόγω των ειδήσεων που μετέφεραν από συγκεκριμένα ΜΜΕ, αποφάσισα να επικοινωνήσω, με απόλυτα επίσημο τρόπο, ότι δεν αποσύρομαι. Ευχαριστώ για τα μηνύματα συμπαράστασης".

Αφιερώματα Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ

Αυτός είναι ο πρώτος κλόουν στην ιστορία που ξεκίνησε την υστερία

Ο Spring Heeled Jack αναφέρθηκε για πρώτη φορά το 1837 και σύντομα "εμφανίστηκε" σε όλη τη Μεγάλη Βρετανία, από το Λονδίνο μέχρι και τη Σκωτία. Πώς συνδέονται οι τρομακτικοί κλόουν με τον... Μπάτμαν (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ