Μένει ο Ρονάλντο με... 50.000.000 ευρώ το χρόνο!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν έχει κλείσει οριστικά την πόρτα στην Ρεάλ Μαδρίτης όμως για να μην... χαιρετήσει ο Φλορεντίνο Πέρεθ θα πρέπει να στρώσει χρυσάφι στα πόδια του. Διαβάστε αποκαλυπτικό ισπανικό δημοσίευμα που φέρνει στο φως της δημοσιότητας την αξίωση-ρεκόρ.

Real Madrid's Cristiano Ronaldo gestures to supporters as he celebrates with teammates after winning the Champions League final soccer match, at the Cibeles square in Madrid, Spain, Sunday, May 27, 2018. (AP Photo/Francisco Seco)
Real Madrid's Cristiano Ronaldo gestures to supporters as he celebrates with teammates after winning the Champions League final soccer match, at the Cibeles square in Madrid, Spain, Sunday, May 27, 2018. (AP Photo/Francisco Seco) AP PHOTO/FRANCISCO SECO

"Ήταν ωραίο που έπαιξα για αυτή την ομάδα". Αυτή την ατάκα ξεστόμισε ο Κριστιάνο Ρονάλντο λίγα μόλις λεπτά μετά το 3-1 επί της Λίβερπουλ στο "Ολιμπίσκι" και την τρίτη διαδοχική κατάκτηση του Champions League από την Ρεάλ και όλοι σχεδόν θέωρησαν πως... το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω και ο Πορτογάλος σούπερ σταρ θα συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Δεν είναι όμως ακριβώς έτσι τα πράγματα, αφού ναι μεν ο "CR7" έχει κλείσει το μάτι σε Παρί Σεν Ζερμέν και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που ερίζουν για την απόκτησή του, έχοντας μάλιστα και την οικονομική ευρωστία για να το κάνουν, ωστόσο δεν απορρίπτει ασυζητητί το ενδεχόμενο παραμονής του στην Ρεάλ.

Real Madrid's Cristiano Ronaldo celebrates after winning the Champions League Final soccer match between Real Madrid and Liverpool at the Olimpiyskiy Stadium in Kiev, Ukraine, Saturday, May 26, 2018. (AP Photo/Matthias Schrader)
Real Madrid's Cristiano Ronaldo celebrates after winning the Champions League Final soccer match between Real Madrid and Liverpool at the Olimpiyskiy Stadium in Kiev, Ukraine, Saturday, May 26, 2018. (AP Photo/Matthias Schrader) AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Καλώς ή κακώς τα πάντα εν έτει 2018 καθορίζονται από το οικονομικό και σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Ισπανία, αν ο Φλορεντίνο Πέρεθ δεχτεί να ικανοποιήσει το αίτημα του Ρονάλντο και να αμείβεται πλουσιοπάροχα όπως οι Μέσι και Νεϊμάρ, τότε αυτός θα μείνει στην Μαδρίτη που συνιστά το σπίτι του από το 2009 και μετά.

Σύμφωνα μάλιστα με αποκαλυπτικό δημοσίευμα της ισπανικής " El Confidencial", ο πεντάκις κάτοχος της Χρυσής Μπάλας έχει διαμηνύσει στην Ρεάλ Μαδρίτης μέσω του μάνατζέρ του, Ζόρζε Μέντες, πως θέλει συνολικά 80.000.000 ευρώ για κάθε χρόνο συνεργασίας , με "καθαρές" αποδοχές 50.000.000 ευρώ για τα επόμενα τρία χρόνια!

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως ο Πέρεθ θα πρέπει να ανάψει πράσινο φως για να δοθούν 50.000.000 ευρώ το χρόνο στον Ρονάλντο, δηλαδή για έναν σουπερστάρ που διανύει ήδη το 33ο έτος της ηλικίας του...

News 24/7

24MEDIA NETWORK