Μετρημένες οι μέρες του Ντι Μαρία στη Μαδρίτη

Για οριστική συμφωνία Ρεάλ-Παρί για τον Ντι Μαρία κάνει λόγο η "Marca". "Μετρημένες οι μέρες του Αργεντινού στην ισπανική πρωτεύουσα" σημειώνει.

Μετρημένες οι μέρες του Ντι Μαρία στη Μαδρίτη

Η ισπανική "Marca" υποστηρίζει πως έχει επέλθει οριστική συμφωνία ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και την Παρί Σεν Ζερμέν για την πώληση του Ντι Μαρία στην πρωταθλήτρια της Ligue 1.

Οι δύο ομάδες τα έχουν βρει στο ποσό των 65 εκατομμυρίων ευρώ και εφόσον ολοκληρωθεί η μεταγραφή θα είναι η ακριβότερη πώληση παίκτη στην ιστορία των Μαδριλένων, ξεπερνώντας αυτήν του Μεσούτ Οζίλ στην Άρσεναλ (50 εκατομμύρια ευρώ) το περασμένο καλοκαίρι.

Ο Ντι Μαρία θα υπογράψει συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας με τους Παριζιάνους αμοιβόμενος με 8 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο, το διπλάσιο ποσό δηλαδή από αυτό που έπαιρνε στη Ρεάλ.

Η μετακίνηση του παίκτη στην Παρί μπορεί να επισημοποιηθεί στις αρχές της επόμενης βδομάδας. Πρώτα πρέπει να ολοκληρωθούν οι πωλήσεις των Παστόρε και Λαβέτσι, διαδικασία που είναι απαραίτητη προκειμένου να συμμορφωθούν οι πρωταθλητές Γαλλίας με τις επιταγές του financial fair-play της UEFA.

Από την πλευρά της Ρεάλ, δηλώνουν πως ήταν αδύνατον να αρνηθούν μια τέτοια πρόταση, παρά τις όποιες ενστάσεις που είχε ο Κάρλο Αντσελότι για την αποχώρηση του παίκτη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK