Μέχρι τις 30 Απρίλη η διορία της Ρεάλ για τον Ερνάντες

Η "Marca" αναφέρει πως Ρεάλ και Μάντσεστερ είχαν βάλει ρήτρα 20.000.000 ευρώ στον δανεισμό του Χαβιέρ Ερνάντεζ από την δεύτερη στην πρώτη, η οποία πρέπει να εξοφληθεί μέχρι τις 30 Απρίλη.

Μέχρι τις 30 Απρίλη η διορία της Ρεάλ για τον Ερνάντες

Πρόσωπο των ημερών στην Μαδρίτη είναι τον τελευταίο καιρό ο Χαβιέρ Ερνάντες. Ο Μεξικανός επιθετικός μετράει 5 γκολ στα τελευταία 4 παιχνίδια, έχοντας βρει την φόρμα του σε μία καθοριστική περίοδο της σεζόν για την Ρεάλ, τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Champions League.

Ο Ερνάντες φαίνεται πως έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Κάρλο Αντσελότι ο οποίος επιθυμεί να τον έχει και την επόμενη σεζόν στους "Μερένγκες".

Κάτι τέτοιο σημαίνει πως η Ρεάλ έχει σκοπό να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία τον έχει παραχωρήσει ως δανεικό.

Υπάρχει όμως μία σημαντική παράμετρος που κάνει πιο περίπλοκα τα πράγματα για τους Μαδριλένους. Όπως κάνει λόγο το ρεπορτάζ της ισπανικής εφημερίδας "Marca", στο συμβόλαιο του Ερνάντες υπάρχει ρήτρα για αγορά ύψους 20.000.000 ευρώ, την οποία η Ρεάλ (σε περίπτωση που θέλει να αγοράσει τον παίκτη), πρέπει να την καταβάλει μέχρι τις 30 Απρίλη.

Ο χρόνος τρέχει και κάτι τέτοιο δεν έχει δρομολογηθεί ακόμη. Η Ρεάλ έχει ζητήσει από τους "κόκκινους διάβολους" να επεκτείνουν την διορία, καθώς αυτή την στιγμή οι Μαδριλένοι πρέπει να συγκεντρωθούν στο κυνήγι του πρωταθλήματος από την Μπαρτσελόνα, αλλά και στην ημιτελική φάση του Champions League, κόντρα στην Γιουβέντους.

Το σίγουρο είναι πως αφενός ο Ερνάντες είναι απόλυτα ευχαριστημένος στην Μαδρίτη και αφετέρου η Ρεάλ έχει πειστεί από τις τελευταίες εμφανίσεις του Μεξικανού και θεωρεί πως μπορεί να αποτελέσει μία αξιόπιστη λύση στην επίθεση για τα επόμενα χρόνια.

News 24/7

24MEDIA NETWORK