Μήπως η Μπιλμπάο έπιασε "κότσο" τη Ρεάλ;

Με ρήτρα αποδέσμευσης στα 20 εκατομμύρια, η Ρεάλ Μαδρίτης πληρώνει 25 για τον επόμενο βασικό γκολκίπερ της. Και όχι αυτός δεν είναι ο Νταβίντ Ντε Χέα.

Athletic Bilbao's goalkeeper Kepa Arrizabalaga, pushes the ball beside Real Madrid's Daniel Carvajal during the Spanish La Liga soccer match between Athletic Bilbao and Real Madrid at San Mames stadium, in Bilbao, northern Spain, Saturday, Dec. 2, 2017. (AP Photo/Alvaro Barrientos)
Κεπά Μπιλμπάο AP PHOTO/ALVARO BARRIENTOS

Είτε πιάστηκε κορόιδο είτε κατάφερε να κλείσει ένα super deal για τον επόμενο μεγάλο γκολκίπερ του ισπανικού ποδοσφαίρου. Και τα δύο ενδεχόμενα δεν μπορούν να ισχύουν στην περίπτωση της μεταγραφής του Κεπά Αριθαμπαλάγα από την Αθλέτικ Μπιλμπάο στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Όντως, ο 23χρονος τερματοφύλακας που ξεπετάχτηκε επί των ημερών του Βαλβέρδε στο "καμάρι" των Βάσκων είναι ένας ταλαντούχος στη θέση του ποδοσφαιριστής που μπορεί να εξελιχθεί σε νέο... Κασίγιας και να διεκδικεί τη θέση του βασικού στην εθνική Ισπανίας από τον Νταβίντ ντε Χέα.

Άλλο όμως το ένα και άλλο. Διότι προκαλεί απορίες η υπεραξία που πληρώνουν οι Μαδριλένοι για να τον αποκτήσουν από τον προσεχή Γενάρη, καθώς τη στιγμή που η ρήτρα αποδέσμευσης στο συμβόλαιό του είναι 20 εκατομμύρια ευρώ, αυτοί βάζουν καπέλο άλλα... 5! Για έναν ποδοσφαιριστή μάλιστα που το συμβόλαιό του λήγει στα τέλη της σεζόν (καλοκαίρι 2018).

Από την πλευρά του ο μικρός θα αμείβεται με 2,5 εκατομμύρια για καθένα από τα έξι χρόνια του συμβολαίου του!

Κουβαρντάς, αν μη τι άλλο, ο Φλορεντίνο Πέρεθ...

News 24/7

24MEDIA NETWORK