Μόνο με μία ομάδα δεν έχει σκοράρει ο Ρονάλντο! (PHOTO)

Από την ημέρα που πάτησε το πόδι του στη Μαδρίτη, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει αντιμετωπίσει 51 διαφορετικές ομάδες και έχει σκοράρει κατά των 50! Δείτε κόντρα σε ποια δεν τα έχει καταφέρει ακόμη ο Πορτογάλος, αλλά και ποια είναι η "αγαπημένη" του αντίπαλος.

Μόνο με μία ομάδα δεν έχει σκοράρει ο Ρονάλντο! (PHOTO)

Αναμφίβολα ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει απογειώσει την καριέρα του από την ημέρα που πάτησε το πόδι του στη Μαδρίτη το 2009. Με τη φανέλα της Ρεάλ, ο Πορτογάλος έχει αγωνιστεί σε 263 παιχνίδια σε Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη και έχει σκοράρει μέχρι στιγμής 276 γκολ (277 αν μετρήσουμε κι αυτό κόντρα στην Εϊμπάρ).

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι πως έχει αγωνιστεί κόντρα σε 51 ομάδες σε όλες τις διοργανώσεις και έχει σκοράρει κόντρα στις 50! Ποια του ξέφυγε; Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ, την οποία έχει αντιμετωπίσει μία φορά αλλά δεν κατάφερε να βρει δίχτυα.

Αγαπημένη του αντίπαλος είναι η Σεβίλλη, έχοντας σκοράρει 18 γκολ εις βάρος της, ενώ ακολουθούν οι "μισητές" Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης, τις οποίες έχει "φιλοδωρήσει" με 14 τέρματα την καθεμία.

Δείτε αναλυτικά τα κατορθώματα του Κριστιάνο με τη φανέλα της Ρεάλ:

Μόνο με μία ομάδα δεν έχει σκοράρει ο Ρονάλντο! (PHOTO)

News 24/7

24MEDIA NETWORK