Μόντριτς: "Εάν δεν ήμουν ποδοσφαιριστής, θα γινόμουν μπάρμαν"

Στο πλαίσιο εκδήλωσης στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας, ο μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης, Λούκα Μόντριτς, αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για την κάτοχο του Champions League, ενώ παράλληλα έκλεψε τις εντυπώσεις με μία του ατάκα.

Μόντριτς: "Εάν δεν ήμουν ποδοσφαιριστής, θα γινόμουν μπάρμαν"

Ο Λούκα Μόντριτς είναι πανευτυχής που φοράει τα χρώματα της "Βασίλισσας" και σε κάθε δυνατή ευκαιρία φροντίζει να το επαναλάβει: "Έχω αποκτήσει ιδιαίτερα συναισθήματα και έχω κάνει πολλούς φίλους από τότε που ήρθα στην Ρεάλ Μαδρίτης. Πιστεύω πως εδώ αισθάνομαι πιο άνετα από οπουδήποτε αλλού".

Αναμφίβολα, highlight της εκδήλωσης ήταν όταν ένας μικρός φίλος του ποδοσφαίρου ρώτησε τον διεθνή σταρ τι θα έκανε στην ζωή του εάν δεν πετύχαινε ως ποδοσφαιριστής, με τον Μόντρις να δίνει απολαυστική απάντηση: "Πιθανώς να γινόμουν μπάρμαν. Ευτυχώς όμως κόλλησα με το ποδόσφαιρο".

Ο Κροάτης χαφ, αποτελεί βασικό κρίκο στην μεσαία γραμμή της ομάδας του Κάρλο Αντσελότι και από τότε που επέστρεψε από τον τραυματισμό του (σ.σ είχε χτυπήσει σε παιχνίδι της εθνικής τον περασμένο Νοέμβρη), έχει δώσει σημαντικές λύσεις, τόσο ανασταλτικά όσο και δημιουργικά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK