Μουρίνιο: "Αδύνατο να έχει ο Μέσι 4 Χρυσές Μπάλες"!

Ο Ζοσέ Μουρίνιο υποστηρίζει τον παίκτη του στη Ρεάλ Μαδρίτης Κριστιάνο Ρονάλντο όσον αφορά στην κατάκτηση της "Χρυσής Μπάλας". Ο Πορτογάλος τεχνικός σε συνέντευξη που παραχώρησε στο γαλλικό περιοδικό "France Football", χαρακτήρισε αδιανόητο να καταλήξει το βραβείο για 4η φορά στα χέρια του Λιονέλ Μέσι.

Μουρίνιο: "Αδύνατο να έχει ο Μέσι 4 Χρυσές Μπάλες"!
mourinio.jpg

Οι δηλώσεις του Μουρίνιο:

"Είναι αδύνατο να πάρει τέσσερα βραβεία Χρυσής Μπάλας ο Μέσι και να έχει μόνο ένα ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ας αφήσουμε τα αστεία.

Η Χρυσή Μπάλα πρέπει να πάει στον κορυφαίο της χρονιάς, οπότε την δίνουμε στον Μέσι ή στον Κριστιάνο. Αλλά σας ρωτάω, εάν είναι και οι δύο δύο ίσοι, είναι λογικό ο ένας να έχει τέσσερις τίτλους και ο άλλος μόνο έναν;".

"Και μην μου πείτε για το Διηπειρωτικό που δεν μου αρέσει να παίρνω μέρος ούτε για το Σούπερ Καπ. Μιλάμε για τους μεγάλους τίτλους.

Τον έναν τον πήρε η Τσέλσι (Champions League) και τον άλλο η Ρεάλ Μαδρίτης (La Liga). Η μία ομάδα έγινε πρωταθλήτρια Ευρώπης και η άλλη πήρε το σημαντικότερο πρωτάθλημα στον κόσμο.

Εάν ο Κριστιάνο δεν πάρει τη Χρυσή Μπάλα, αυτό θα είναι επειδή δεν είναι πολύ συμπαθής, δεν πουλάει την εικόνα του, δεν δίνει συνεντεύξεις για να απολογηθεί επειδή τσακώθηκε με κάποιον στο γήπεδο".

"Εγώ δεν χρειάζομαι κάποιον για να με υπερασπιστεί". "Η Παρί Σεν Ζερμέν δεν είναι ακόμα μεγάλη ομάδα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK