Μπενίτεθ: "Έχουμε όλοι ευθύνη"

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Ράφα Μπενίτεθ τόνισε πως "πονάει" η ήττα από την Μπαρτσελόνα, αναφέρθηκε στην προσωπική ευθύνη του, ενώ απάντησε αν είναι δυσαρεστημένος από την εμφάνιση κάποιων ποδοσφαιριστών.

Μπενίτεθ: "Έχουμε όλοι ευθύνη"

Η Ρεάλ Μαδρίτης γνώρισε την ήττα με 4-0 από την Μπαρτσελόνα στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου", με τον προπονητή των "μερένγκες", Ράφα Μπενίτεθ να δέχεται έντονη κριτική για το αρνητικό αποτέλεσμα.

Ο Ισπανός τεχνικός, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, τόνισε πως "πονάει" το τελικό σκορ, αλλά εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη συνέχεια των μαδριλένων.

Για την ευθύνη του: "Είτε κερδίζουμε, είτε χάνουμε, έχουμε όλοι ευθύνη. Πονάει και πονάει ακόμη περισσότερο το τελικό αποτέλεσμα επειδή είναι κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Αυτό που χρειάζεται είναι δουλειά. Πρέπει να προσπαθήσουμε για τη νίκη στο επόμενο παιχνίδι".

Για το αν θα επηρεάσει την ομάδα η ήττα: "Πρέπει να επανέλθει άμεσα η καλή ψυχολογία στην ομάδα"

Για το αν είναι ευχαριστημένος από την απόδοση κάποιων παικτών: "Αντιμετωπίζουμε μία καλή ομάδα, κάναμε λάθη και τα πληρώσαμε. Η ευκαιρία του Μαρσέλο με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ήταν το "κλειδί". Θα μπορούσαμε να είχαμε επιστρέψει στη διεκδίκηση του αγώνα".

Όσον αφορά στην ανάλυση του παιχνιδιού: "Κάναμε λάθη, τα οποία πληρώσαμε ακριβά απέναντι σε μία καλή ομάδα. Σήμερα, σημαντικότερο από την ανάλυση, είναι να ανέβει η ψυχολογία μας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα 0-4

Τα γκολ στο Ρεάλ-Μπαρτσελόνα

Αγκωνιά στον Άλβες ο Ρονάλντο!

News 24/7

24MEDIA NETWORK