Ντεμαράζ ανανεώσεων στη Ρεάλ! "Κλείδωσε" και την άμυνα ο Ζιζού...

Μαρσέλο, Ίσκο, Καρβαχάλ Μπενζεμά και Γιορέντε είναι οι πέντε ποδοσφαιριστές που έχουν ανανεώσει τη συνεργασία τους με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Η "Βασίλισσα" ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τετάρτης (27/9) τη συμφωνία της και με τον Βαράν που στα 24 του μετράει ήδη 13 τίτλους.

Ντεμαράζ ανανεώσεων στη Ρεάλ! "Κλείδωσε" και την άμυνα ο Ζιζού...

"Παιδί" του Ζιντάν ο Ραφαέλ Βαράν και από το μέχρι στιγμής πέρασμά του στη Ρεάλ έχει καταφέρει να διώξει από πάνω του τις οποιοδήποτε αμφιβολίες όσον πίστεψαν ότι ο Γάλλος στόπερ τυγχάνει της εύνοιας του προπονητή της "Βασίλισσας".

Ο σύλλογος μάλιστα επιβράβευσε τον 24χρονο Γάλλο, των 13 τίτλων, με νέο συμβόλαιο μέχρι το 2022 και αυξημένες τις ετήσιες απολαβές του. Το πόσο μέχρι στιγμής δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας, ωστόσο υπολογίζεται ότι ο παίκτης θα λαμβάνει πάνω από 5.000.000 ευρώ ετησίως.

Ο Βαράν μπήκε στο... κλαμπ των Μαρσέλο, Ίσκο, Καρβαχάλ, Μπενζεμά και Γιορέντε που ανανέωσαν πρόσφατα, αλλά για τον διεθνή στόπερ δεν έγινε γνωστό αν μπήκε μία από τις τεράστιες ρήτρες αποδέσμευσης που συνηθίζει να βάζει η Ρεάλ στους παίκτες που ανανεώνει τελευταία.

Photo Credits: AP Photo/Angel Fernandez

News 24/7

24MEDIA NETWORK