Ντι Μαρία: "Δίνω τα πάντα στη Ρεάλ και μετά μαθαίνω για Τότεναμ"

Αμφίβολος όσον αφορά το μέλλον του στη Μαδρίτη δείχνει να είναι ο Άνχελ Ντι Μαρία. Ενώ ο ίδιος θέλει να παραμείνει στη Ρεάλ, η ομάδα δεν δείχνει τον ίδιο ζήλο να τον κρατήσει. Διαβάστε τα όσα δήλωσε.

Ντι Μαρία: "Δίνω τα πάντα στη Ρεάλ και μετά μαθαίνω για Τότεναμ"

Χαρούμενος στη Μαδρίτη δηλώνει ο Άνχελ Ντι Μαρία. Ωστόσο, σύμφωνα με τελευταίες δηλώσεις του, έχει αρχίσει να ανησυχεί για το μέλλον του στο σύλλογο, μαθαίνοντας πως είναι στόχος αρκετών ομάδων.

"Δεν θα σας πω ψέματα, ξέρω πως υπάρχουν σύλλογοι που με θέλουν και που έχουν τα λεφτά να με αγοράσουν", ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αργεντινός. Ενώ συνέχισε λέγοντας: "Εγώ θέλω να μείνω αν το θέλει και ο σύλλογος. Είμαι χαρούμενος στη Μαδρίτη, αλλά κάποιες φορές δεν έχεις επιλογή".

Σημειώνεται πως ο Ντι Μαρία, αποτελεί μεταγραφικό στόχο τόσο της Άρσεναλ, όσο και της Τότεναμ, με τους δύο συλλόγους να θέλουν να τον εντάξουν στην ομάδα τους την καλοκαιρινή περίοδο. Η απάντηση του Αργεντινού σ' αυτό το σενάριο ήταν αφοπλιστική: "Πολλά έχουν ειπωθεί. Ωστόσο, πονάει όταν προσπαθείς να δώσεις τα πάντα για το σύλλογο που αγωνίζεσαι και μετά να διαβάζεις ότι πηγαίνεις στην Τότεναμ".

Διαβάστε ακόμη:

Η εγχείρηση καρδιάς του Κριστιάνο Ρονάλντο

Η ιστορία πίσω από την αγκαλιά του Ρονάλντο

News 24/7

24MEDIA NETWORK