Ο αντί-Καρβαχάλ έκανε περήφανο το έθνος του

Ο Ντάνι Καρβαχάλ είναι ο μεγάλος άτυχος του ποδοσφαιρικού "πλανήτη" καθώς ένα καρδιακό πρόβλημα τον αφήνει εκτός δράσης μέχρι νεοτέρας. Οι γιατροί υπερτονίζουν ότι ο Ισπανός θα επιστρέψει υγιής στα γήπεδα. Μέχρι τότε όμως η Ρεάλ πρέπει να βρει αντικαταστάτη και μάλλον τον έχει στα χέρια της.

Ο αντί-Καρβαχάλ έκανε περήφανο το έθνος του

Ισπανικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Ζινεντίν Ζιντάν είναι έτοιμος να δώσει ευκαιρίες ελέω της απουσίας του Ντάνι Καρβαχάλ σ' έναν νεαρό ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στη Ρεάλ Μαδρίτης από το 2006, δηλαδή από τα οκτώ του χρόνια.

Πρόκειται για τον 18χρονο πλέον Αχράφ Χακίμι ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα της "Βασίλισσας" κόντρα στην Εσπανιόλ την περασμένη εβδομάδα στη θέση του μεγάλου άτυχου της φετινής σεζόν, Ντάνι Καρβαχάλ.

Ο αντί-Καρβαχάλ έκανε περήφανο το έθνος του

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής δήλωσε εξαιρετικά ευτυχισμένος που κατάφερε να μπει και να παίξει στην καλύτερη ομάδα του κόσμου όπως την χαρακτήρισε.

Ο παντελώς άγνωστος πάντως Χακίμι με το... καλημέρα έγραψε ιστορία καθώς κατάφερε να γίνει ο πρώτος Μαροκινός στα 115 χρόνια ύπαρξης της Ρεάλ Μαδρίτης που παίζει για λογαριασμό του κλαμπ. Συνολικά από τη "Βασίλισσα" έχουν περάσει 34 εθνικότητες ποδοσφαιριστών, αλλά Μαροκινός ποτέ μέχρι το νικητήριο (2-0) ματς με την Εσπανιόλ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK