Ο ένας τον «καρφώνει», ο άλλος τον αποθεώνει!

Για πολλούς είναι ένα από τα πιο "hot" ονόματα της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου. Οι ευκαιρίες που παίρνει από τον... μεγάλο σύλλογο που παίζει, όμως, δεν τον ικανοποιούν και γι' αυτό... έδωσε δημόσια τον προπονητή του! Ο κόουτς, ωστόσο, κάνει τον ανήξερο!

Real Madrid's Isco, right, celebrates with team mates after scoring the opening goal during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Espanyol at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Sunday, Oct. 1, 2017. (AP Photo/Paul White)
Real Madrid's Isco, right, celebrates with team mates after scoring the opening goal during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Espanyol at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Sunday, Oct. 1, 2017. (AP Photo/Paul White) AP IMAGE

Αφού ο Ίσκο έκανε... παπάδες με τη φανέλα της εθνικής Ισπανίας στη πρόσφατη φιλική νίκη των «Ρόχα» επί της Αργεντινής με σκορ 6-1, ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης αιτιολόγησε τη φετινή αγωνιστική του κατάπτωση στο Μπερναμπέου, βγάζοντας.... στη σέντρα τον Ζινεντίν Ζιντάν.

« Ίσως εγώ είμαι το πρόβλημα στη Ρεάλ. Δεν γνωρίζω πως να κερδίσω την εμπιστοσύνη του Ζιντάν» ανέφερε ο διεθνής μεσοεπιθετικός μετά τον αγώνα, υπονοώντας ότι ο Γάλλος δεν πιστεύει στο πρόσωπό του καθόλου και τον κάνει να αισθάνεται άβολα, όταν αγωνίζεται με τα λευκά χρώματα.

Η συγκεκριμένη δήλωση έδωσε... τροφή στα ΜΜΕ, περί φημολογούμενης μεταγραφής του Ισπανού σε κάποιον σύλλογο της Αγγλίας το προσεχές καλοκαίρι, με τη Μάντσεστερ Σίτι και την Άρσεναλ να δίνουν τη μάχη για την απόκτησή του.

Ωστόσο, σύμφωνα με τη Marca ο «Ζιζού» ήρθε να σχολιάσει τα σενάρια εξόδου του παίκτη του από τη «Βασίλισσα», εμμένοντας πως ο Ίσκο θα συνεχίσει να αγωνίζεται στη Μαδρίτη και τη νέα σεζόν, ενώ εξέφρασε την ευχαρίστησή του για το πως αγωνίζεται στην ομάδα.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Δεν είναι το πρόβλημα ο Ίσκο. Το πρόβλημα είναι ότι διαθέτω 25 ποδοσφαιριστές στο ρόστερ και μπορούν να παίζουν μόνο οι 11»

«Είμαι χαρούμενος με αυτόν. Πάντα κοιτάω να κάνω πράγματα για το καλό της ομάδας και το καλό των παικτών. Βρίσκεται στη Ρεάλ και θα παραμείνει εδώ. Έχει τελειώσει. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που μου αρέσει και ότι κάνει, το κάνει καλά.»

«Δεν είμαι άδικος μαζί του. Είναι χαρούμενος, μπορεί να μην έχει τον ίδιο ρόλο εδώ, αλλά του έχω δείξει ότι είναι μία πολύ σημαντική μονάδα του κλαμπ».

News 24/7

24MEDIA NETWORK