Ο γιος του Μαρσέλο έδειξε πως είναι φαινόμενο από το ντεμπούτο του!

Ο πρωτότοκος γιος του Μαρσέλο είναι μόλις 8 ετών όμως έδειξε πως ξέρει... καντάρια μπάλα αν αναλογιστεί κανείς ότι πέτυχε χατ-τρικ στο ντεμπούτο του με την Ρεάλ Μαδρίτης (VIDEO)!

Real Madrid's captain Sergio Ramos, left, and Marcelo lift up the trophy after winning the Spanish Super Cup against Barcelona at the Santiago Bernabeu Stadium in Madrid, Thursday, Aug. 17, 2017. Real Madrid won 5-1 on aggregate. (AP Photo/Francisco Seco)
Real Madrid's captain Sergio Ramos, left, and Marcelo lift up the trophy after winning the Spanish Super Cup against Barcelona at the Santiago Bernabeu Stadium in Madrid, Thursday, Aug. 17, 2017. Real Madrid won 5-1 on aggregate. (AP Photo/Francisco Seco) AP

Το μήλο φαίνεται πως έπεσε ακριβώς κάτω από τη μηλιά στην περίπτωση του Μαρσέλο. Ο λόγος για τον Έντσο Βιέρα, τον 8χρονο γιο του Βραζιλιάνου φουλ μπακ της Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος φρόντισε να "συστηθεί" στο φίλαθλο κοινό με έναν ιδιαίτερο τρόπο.

Στο ντεμπούτο του με τη φανέλα των "μερένγκες" (στην ομάδα junior του συλλόγου) ο πιτσιρικάς ξεχώρισε όχι απλά με το λουκ στο μαλλί που είναι καρμπόν ο πατέρας του αλλά και με την κλάση του αφού ολοκλήρωσε το παιχνίδι με χατ-τρικ!

Photo Credits: AP Photo/Francisco Seco

News 24/7

24MEDIA NETWORK