Ο γιος του Μαρσέλο "τρέλανε" τους παίκτες της Ρεάλ

Ο 8χρονος γιος του Μαρσέλο παίζει κεφαλιές με τους παίκτες της Ρεάλ και φέρνει το "bin challenge" εις πέρας. Οι πανηγυρισμοί που ακολουθούν όταν βάζει τη μπάλα στο καλάθι είναι τουλάχιστον εκπληκτικοί. (VIDEO)

Ο γιος του Μαρσέλο "τρέλανε" τους παίκτες της Ρεάλ

Πως το λέει η γνωστή παροιμία; "Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει". Έτσι και στην περίπτωση του μικρού γιου του Μαρσέλο, που όσο μεγαλώνει αποδεικνύει ότι έχει πάρει από το ταλέντο του πατέρα του.

Μετά την απογευματινή προπόνηση της Τρίτης, οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης επιχείρησαν το "bin challenge" μαζί με τον 8χρονο Ένζο. Ο σκοπός του παιχνιδιού είναι η μπάλα να καταλήξει μέσα σε καλάθι, ύστερα από διαδοχικές πασούλες με κεφαλιές.

Ο μικρός αφάνας τα κατάφερε και οι πανηγυρισμοί που ακολούθησαν, είχαν την αξία τους. Ο Ράμος, ο Μόντριτς και τα υπόλοιπα αστέρια της "βασίλισσας" τον σήκωσαν ψηλά με ζητωκραυγές και το χαίρονταν μαζί του.

Το VIDEO ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό ο 30χρονος Βραζιλιάνος αριστερός μπακ της "βασίλισσας", με τη λεζάντα: "Υπερηφάνεια του μπαμπά" και είναι άκρως απολαυστικό!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

News 24/7

24MEDIA NETWORK