Ο Ίσκο έφτασε να λέγεται "προδότης" στ' αποδυτήρια

Τι συμβαίνει με τον Ίσκο που από επόμενος ηγέτης της Ρεάλ Μαδρίτης έχει μετατραπεί σε "προδότη" και ζει... απομονωμένος στην καθημερινότητα της "βασίλισσας"; Πέρεθ και Ζιντάν τον αντιμετωπίζουν ήδη σαν... φευγάτο.

Real Madrid's Francisco Roman "Isco" gestures in pain during the Spanish Copa del Rey quarterfinal second leg soccer match between Real Madrid and Leganes at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Wednesday, Jan. 24, 2018. (AP Photo/Francisco Seco)
Real Madrid's Francisco Roman "Isco" gestures in pain during the Spanish Copa del Rey quarterfinal second leg soccer match between Real Madrid and Leganes at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Wednesday, Jan. 24, 2018. (AP Photo/Francisco Seco) AP IMAGE

Η "El Confidencial" έγραψε ότι οι ποδοσφαιριστές της Ρεάλ Μαδρίτης έχουν απομονώσει τον Ίσκο και τον θεωρούν... προδότη, γιατί το περασμένο καλοκαίρι χρησιμοποίησε ως μέτρο πίεσης την Μπαρτσελόνα για να πάρει ένα καλύτερο συμβόλαιο.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο πρόεδρος της "βασίλισσας", Φλορεντίνο Πέρεθ που ναι μεν "χρύσωσε" τον ποδοσφαιριστή, αλλά δεν του έχει συγχωρέσει τα της Μπάρτσα. Από πλευράς Ζιντάν επικρατεί απογοήτευση για τον Ίσκο, καθώς όταν του είπαν να διαλέξει μεταξύ του Ανδαλουσιανού και του Χάμες, εκείνος έδωσε το "ok" για τον πρώην άσο της Μάλαγα και τώρα βλέπει ότι οι προσδοκίες του γκρεμίζονται.

Οι Ισπανοί γράφουν ότι στο "στρατόπεδο" της Ρεάλ βλέπουν τον Ίσκο συνεχώς να γκρινιάζει και να μην είναι αφοσιωμένος στην ομάδα. Περισσότερο λένε στον οργανισμό ότι τον "καίει" πόσο και πού θα παίζει παρά οι στόχοι του ίδιου το κλαμπ.

Και μαζί μ' όλα αυτά ο Ίσκο φέρεται να έχει διαμηνύσει στους ιθύνοντες των πρωταθλητών Ευρώπης ότι θέλει να φύγει με προορισμό την Premier, ωστόσο δεν είναι λίγοι αυτοί που βλέπουν ξανά δάκτυλο Μπαρτσελόνα στο συγκεκριμένο ζήτημα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK