Ο Κριστιάνο είπε αυτό που δεν ήθελαν να ακούσουν ποτέ οι φαν του

Στις 5/2 έκλεισε τα 33 του χρόνια και δυο μέρες αργότερα είπε μία μεγάλη, αλλά πικρή αλήθεια που δυσαρέστησε τους φαν του. Τον Κριστιάνο Ρονάλντο δεν θα ξαναδείς με το ίδιο μάτι μετά από αυτή την ατάκα.

Real Madrid's Cristiano Ronaldo warms up prior to the start of the Spanish La Liga soccer match between Valencia and Real Madrid at the Mestalla stadium in Valencia, Spain, Saturday, Jan. 27, 2018. (AP Photo/Alberto Saiz)
Cristiano Ronaldo AP IMAGES

Οι αριθμοί λένε πολλές αλήθειες, αλλά κρύβουν και μεγάλα ή μικρά ψέματα. Για παράδειγμα αν δούμε τα στατιστικά του Κριστιάνο Ρονάλντο με μία αρχική ανάγνωση θα μας φανούν φυσιολογικά. Μετρά 27 εμφανίσεις, 20 γκολ και 4 ασίστ. Για έναν "καλό" παίκτη είναι εξαιρετικά κατορθώματα, για ποδοσφαιριστή επιπέδου CR7 όμως;

Την πικρή αλήθεια παραδέχθηκε και ο ίδιος ο Πορτογάλος επιθετικός στο ιταλικό περιοδικό "GQ magazine". Εκεί τόνισε πως τα καλά χρόνια έχουν περάσει... ανεπιστρεπτί και πλέον αυτό που μένει είναι ένας συνδυασμός εμπειρίας και... διατήρησης της φυσικής του κατάστασης.

"Είναι αδύνατο να κάνω συγκεκριμένα πράγματα πλέον ειδικότερα όπως όταν ήμουν 20 ετών. Πρέπει να έχω μία ισορροπία", απάντησε αρχικά και συνέχισε:

"Προσπαθώ να είμαι στο πικ της φυσικής μου κατάστασης γιατί είναι σημαντικό στο επάγγελμα που κάνω. Πρέπει να είμαι πάντα στο 100% και σοβαρός. Βέβαια, δεν μπορώ πλέον να κάνω τα ίδια πράγματα όπως πριν δέκα χρόνια. Για να παραμείνω ανταγωνιστικός πρέπει να κάνω θυσίες".

Καταλήγοντας ξεκαθάρισε ποιες είναι οι προτεραιότητες του:

"Σε προσωπικό επίπεδο αυτή η φάση της ζωής μου είναι εκπληκτική. Η οικογένεια μου μεγαλώσει και νιώθω ευτυχισμένος. Σε επαγγελματικό επίπεδο αισθάνομαι πως μπορώ να διατηρήσω τον εαυτό μου στο υψηλότερο επίπεδο τα επόμενα χρόνια".

AP Photo/Alberto Saiz

News 24/7

24MEDIA NETWORK