Ο Κριστιάνο έριξε τη "βόμβα" και αποκάλυψε πως θέλει να γυρίσει σε... γνώριμα λημέρια

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του για την υπόθεση φοροδιαφυγής, παραδέχθηκε πως θα ήθελε να φύγει απ' τη Ρεάλ Μαδρίτης και να επιστρέψει στην Αγγλία (VIDEO)!

Ο Κριστιάνο έριξε τη "βόμβα" και αποκάλυψε πως θέλει να γυρίσει σε... γνώριμα λημέρια

Πρώτο θέμα στα ισπανικά μέσα είναι τις τελευταίες ώρες η ατάκα του Κριστιάνο Ρονάλντο κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του για την υπόθεση της φοροδιαφυγής των 14.700.000 ευρώ.

Φανερά ενοχλημένος με τη συμπεριφορά των ισπανικών αρχών προς το πρόσωπό του, ο σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης τον περασμένο Ιούλιο μπροστά από τους δικαστές αποκάλυψε πως έχει τάσεις φυγής και σκέφτεται την επιστροφή του στην Αγγλία.

Το VIDEO από την κατάθεσή του κάνει αυτή τη στιγμή το γύρο του διαδικτύου και μένει να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση τόσο του Ρονάλντο, αλλά και τις Ρεάλ σε αυτές τις δηλώσεις.

Αναλυτικά τα όσα είπε: "Δεν είχα ποτέ πρόβλημα στην Αγγλία, γι' αυτό το λόγο, δεν έχω πρόβλημα να το παραδεχθώ, θα ήθελα να επιστρέψω στην Αγγλία. Έχω μόνο απολυτήριο λυκείου. Αυτό που ξέρω είναι να παίζω ποδόσφαιρο. Πληρώνω περισσότερα στην Ισπανία για να μην έχω προβλήματα

Όταν πηγαίνω σε ένα μέρος, πάντα πληρώνω όσα πρέπει να πληρώσω και πάντα λέω στους συμβούλους μου να είναι τυπικοί, επειδή η αλήθεια είναι το μόνο πράγμα που γνωρίζω".

News 24/7

24MEDIA NETWORK