Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έβρισε(;) τον Ζιντάν!

Ο Ζινεντίν Ζιντάν έκανε αλλαγή τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο 79ο λεπτό και ο Πορτογάλος του έριξε κάποια... γαλλικά την ώρα που έβγαινε εκτός. "Δεν... τρέχει και τίποτα να γίνεται αλλαγή ο Κριστιάνο", δήλωσε ο τεχνικός της Ρεάλ.

Real Madrid's Cristiano Ronaldo gestures after missing a goal during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Athletic Bilbao, at San Mames stadium, in Bilbao, northern Spain, Saturday, March 18, 2017. (AP Photo/Alvaro Barrientos)
cristiano ronaldo AP

Έστω και δύσκολα, η Ρεάλ Μαδρίτης πέρασε με διπλό από την έδρα της Μπιλμπάο και ξέφυγε πέντε πόντους από τη δεύτερη Μπαρτσελόνα. Το παιχνίδι είχε μπόλικο παρασκήνιο, αφού ο τεχνικός της "βασίλισσας" αποφάσισε να βγάλει από το ματς τον μεγάλο σταρ της ομάδας, Κριστιάνο, για να βάλει στη θέση του τον Ίσκο.

Η τηλεοπτική κάμερα έπιασε τον Πορτογάλο να λέει κάποια... γαλλικά στον Ζιντάν ( "Γιατί εμένα; Άντε γ...", σύμφωνα με την Gol TV) ο οποίος, βέβαια, δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στη συνέντευξη Τύπου.

"Ο Ρονάλντο μπορεί να βγαίνει ως αλλαγή σε κάποιους αγώνες και δεν υπάρχει κάτι παραπάνω να πούμε γι αυτό. Είναι χαρούμενος με τη νίκη μας", απάντησε αρχικά ο Ζιντάν και συνέχισε:

"Έδωσε πολλά στο παιχνίδι. Όταν πρέπει να πιέσεις μπροστά, είναι πιο δύσκολο. Γι' αυτό κάναμε τις συγκεκριμένες αλλαγές".

Photo credit: AP Photo/Alvaro Barrientos

News 24/7

24MEDIA NETWORK