Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο μόνο υπό έναν "τρελό" όρο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρίσκεται σε συζητήσεις με την Ρεάλ Μαδρίτης για να ανανεώσει το συμβόλαιό του. Σύμφωνα όμως με τα όσα αναφέρει η "Mundo Deportivo" κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί αν δεν του ικανοποιηθεί ένας "περίεργος" όρος.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο μόνο υπό έναν "τρελό" όρο
AP PHOTO/PAUL WHITE

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει αφήσει πίσω τον κακό του εαυτό και έχει επανέλθει σε ρυθμούς... CR7, σκοράροντας διαρκώς και βοηθώντας τη Ρεάλ Μαδρίτης να ξαναμπεί για τα καλά στην διεκδίκηση των στόχων της.

Όπως αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η "Mundo Deportivo", οι διοικούντες της "βασίλισσας" έχουν θέσει ως προτεραιότητα την ανανέωση του συμβολαίου του Πορτογάλου σούπερ σταρ, το οποίο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021, και φέρεται ότι θα αγγίζει τα 30.000.000€ ετησίως.

Μόνο που υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα. Ο Ρονάλντο δεν είναι ικανοποιημένος από την προσφορά καθώς αξιώνει τις ίδιες αποδοχές με τον Λιονέλ Μέσι, περίπου 40.000.000€ το χρόνο, συν... ένα ευρώ παραπάνω!

Οι δύο πλευρές βρίσκονται ακόμη σε συζητήσεις όσον αφορά την ανανέωση της συνεργασίας τους, και το μόνο που μένει να φανεί είναι αν ο Ρονάλντο θα βγει πρώτος στην άτυπη μάχη του πιο ακριβοπληρωμένου ποδοσφαιριστή κατά ένα... ΟΛΟΚΛΗΡΟ ευρώ περισσότερο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK