Ο... Λαρισαίος που ξέρει το μέλλον του Μπέιλ

Ο Γκάρεθ Μπέιλ έχει "απομονωθεί" στην Ρεάλ Μαδρίτης και ήδη στο εσωτερικό της "βασίλισσας" υπάρχει δυσαρέσκεια. Θα φύγει όμως ο Ουαλός επιθετικός; Την απάντηση έδωσε ένας πρώην... Λαρισινός που τον ξέρει απ' έξω και ανακατωτά.

Real Madrid's Gareth Bale walks along the pitch during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Real Sociedad at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Saturday, Feb. 10, 2018. Real Madrid defeated Real Sociedad 5-2. (AP Photo/Francisco Seco)
gareth bale AP IMAGES

Στην Ισπανία δεν ασχολούνται μόνο με την επεισοδιακή πρόκριση της Ρεάλ κόντρα στην Γιουβέντους και τον σκληρό αποκλεισμό της Μπαρτσελόνα από την Ρόμα του Κώστα Μανωλά. Έχουν και την... Μπεϊλιάδα τις τελευταίες ώρες, που κορυφώθηκε το βράδυ της Τετάρτης.

Ο Ουαλός αντί να πανηγυρίζει που έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει και τέταρτο Τσάμπιονς Λιγκ στην καριέρα του, ήταν μουτρωμένος για το γεγονός πως έγινε αλλαγή και δεν συμμετείχε μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Μάλιστα, σύμφωνα με τους Ισπανούς, ο Σέρχιο Ράμος τον... έψαξε και του τα "έψαλε", δείχνοντας πως ο Μπέιλ έχει απομονώσει τον εαυτό του. Τι σημαίνει αυτό για το μέλλον; Η Ρεάλ όπως έχουμε διαβάσει πολλές φορές θα κάνει προσπάθεια να τον πουλήσει, όμως δεν είναι σίγουρο πως ο ίδιος ο παίκτης θα θελήσει να φύγει εύκολα.

Τουλάχιστον αυτό αποκάλυψε στα αγγλικά ΜΜΕ ο Κρις Κόουλμαν, πρώην τεχνικός της ΑΕΛ και της εθνικής ομάδας της Ουαλίας.

" Τα έχει πάει καλά και τελευταία φορά που μιλήσαμε μαζί μου είπε πως είναι ευτυχισμένος στην Μαδρίτη, αφού η οικογένεια του έχει προσαρμοστεί", είπε αρχικά και συνέχισε:

" Βέβαια, είναι αυτός που είναι και η Ρεάλ είναι η ομάδα που όλοι γνωρίζουμε και στο ποδόσφαιρο έχουμε πολλά πέρα... δώθε. Όταν δουλεύεις τόσο σκληρά και φτάνεις σε ένα σημείο της καριέρας σου που είσαι από τους κορυφαίους αθλητές και παίζεις σε έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους, τότε δεν θες να φύγεις, φαντάζομαι.

Υπάρχει κάτι μεγαλύτερο; Πουθενά, έτσι αν αποχωρήσει από την Μαδρίτη που θα πάει; Θα πρέπει να είναι σε έναν εξίσου σπουδαίο σύλλογο".

Με τον Μπέιλ να αγωνίζεται ελάχιστα τα τελευταία χρόνια, δύσκολο κάποια κορυφαία ομάδα να προσφέρει πολλά χρήματα "ποντάροντας" στο ταλέντο του.

AP Photo/Francisco Seco

News 24/7

24MEDIA NETWORK