Ο Πέρεθ... τρελάθηκε και αντεπιτίθεται με "νέο Φίγκο"

Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ δεν μπορεί να το χωνέψει ότι μετά τα δύο συνεχόμενα CL και το πρωτάθλημα, η αγαπημένη του "Βασίλισσα" δεν κυριαρχεί. Ο ισχυρός άνδρας του "Μπερναμπέου" θέλει να δείξει στους παίκτες του τι σημαίνει κυριαρχία με... τορπίλη στην Μπαρτσελόνα.

Real Madrid's forward Cristiano Ronaldo of Portugal, right, holds his best player of the year trophy, as he poses with Real Madrid's President Florentino Perez, during the UEFA Champions League draw, at the Grimaldi Forum, in Monaco, Thursday, Aug. 25, 2016. (AP Photo/Claude Paris)
Florentino Perez cristiano ronaldo AP

Αφού δεν... καθαίρεσαι τον πετυχημένο κατά τ' άλλα Ζιντάν, ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης θα τον στηρίξει με ενισχύοντάς τον. Ο Φλορεντίνο Πέρεθ παρουσιάζεται έτοιμος από τα ισπανικά Μέσα να... πλήξει την Μπαρτσελόνα του Βαλβέρδε με σήριαλ "νέου Φίγκο".

Ο κυριαρχικός Πέρεθ, που συνήθιζε να σπαταλά τα εκατομμύρια σαν "χαρτοπετσέτες" για χάρη της περίφημης ιδέας των Galacticos φέρεται να χτίζει σχέδιο αρπαγής του Σαμουέλ Ουμτιτί!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης θα "χτυπήσει" τον Γαλλοκαμερουνέζο αμυντικό λόγω της "άνετης" ρήτρας που τον δεσμεύει με την Μπάρτσα και ανέρχεται στα 60.000.000 ευρώ.

Ο Ουμτιτί δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους Καταλανούς μέχρι το 2021, αλλά η συγκεκριμένα ρήτρα τον κάνει εξαιρετικά... ελκυστικό στους πιθανούς αγοραστές του. Θα καταφέρει άραγε ο Ισπανός παράγοντας να... πληγώσει τη μισητή αντίπαλο;

News 24/7

24MEDIA NETWORK