Ο Ράμος είναι ένας τρισευτυχισμένος μπαμπάς, αλλά δεν ξεχνάει τα παιδιά που πεθαίνουν

Ο Σέρχιο Ράμος βγήκε πανευτυχής από το νοσοκομείο μαζί με τη σύντροφό του, έχοντας γίνει για τρίτη φορά μπαμπάς, όμως στο μήνυμά του φρόντισε να συμπεριλάβει τα παιδιά όλου του κόσμου!

Spain's Sergio Ramos plays the ball during the international friendly soccer match between Spain and Argentina at the Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Tuesday, March 27, 2018. (AP Photo/Francisco Seco)
Spain's Sergio Ramos plays the ball during the international friendly soccer match between Spain and Argentina at the Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Tuesday, March 27, 2018. (AP Photo/Francisco Seco) AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Η οικογένεια Ράμος αυξάνεται και πληθύνεται καθώς η Πιλάρ Ρούμπιο έφερε στον κόσμο τον μικρό Αλεχάντρο, με τον αρχηγό της Ρεάλ Μαδρίτης να αγωνίζεται το βράδυ της Τρίτης στην Μαδρίτη κόντρα στην Αργεντινή και το απόγευμα της Τετάρτης να τη συνοδεύει εκτός νοσοκομείου μαζί με τα τρία τους πλέον παιδιά.

Η ευτυχία του Σέρχιο Ράμος είναι απερίγραπτη δίπλα στην αγαπημένη του και στα βλαστάρια τους, παρόλα αυτά δεν ξέχασε σε αυτή την μοναδική στιγμή ευτυχίας για αυτόν να στείλει μήνυμα ώστε να ευαισθητοποιήσει πολύ κόσμο για τα παιδιά που δεν είναι τόσο τυχερά όπως τα δικά του...

"Ο Αλεχάντρο είναι δυνατός και υγιής και αυτό μας κάνει απίστευτα χαρούμενους. Δεν μπορούμε όμως να ξεχνάμε τα 7.000 παιδιά που δεν είναι τόσο τυχερά και που πεθαίνουν κάθε μέρα για λόγους που θα μπορούσαμε να αποφύγουμε.

Αυτό σπάει την καρδιά μου. Δεν μπορούμε να καθόμαστε έτσι και να μην κάνουμε τίποτα. Είμαι εδώ και χρόνια πρεσβευτής της Unicef και εγώ μαζί με την οικογένειά μου συνεργαζόμαστε μαζί τους ώστε να συνεχίσουν να σώζουν ζωές.

Σας ζητάω να συνεισφέρετε και εσείς, ώστε όλο και περισσότερα παιδιά να έχουν ευκαιρίες: γιατί η ζωή κάθε παιδιού μετράει", ήταν το μήνυμα του Ράμος με αποδέκτες κάθε άνθρωπο σε κάθε γωνιά της γης. Όλους εμάς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK