Ο Ρονάλντο "έφαγε" άκυρο 30.000.000 ευρώ από τη Ρεάλ!

Τα προβλήματα του Κριστιάνο με την εφορία μπήκαν σε μια σειρά, ωστόσο άλλα ζητήματα φαίνονται να αρχίζουν με τη Ρεάλ Μαδρίτης και τον Πορτογάλο σταρ. Τι ζήτησε ο CR7 και γιατί τον ακύρωσε η "βασίλισσα" με το... καλημέρα.

Real Madrid's Cristiano Ronaldo reacts during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Barcelona at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday, Dec. 23, 2017. (AP Photo/Paul White)
Real Madrid's Cristiano Ronaldo reacts during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Barcelona at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Saturday, Dec. 23, 2017. (AP Photo/Paul White) AP PHOTO/PAUL WHITE

Πολλά δημοσιεύματα στο εξωτερικό αναφέρουν ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο και οι δικηγόροι του κατάφεραν να έρθουν σε συμφωνία με την εφορία, ώστε ο ποδοσφαιριστής να γλυτώσει τη φυλακή.

Ο Πορτογάλος σταρ διακανόνισε με τους αρμοδίους ένα πρόστιμο ύψους 30.000.000 ευρώ το οποίο καλείται να πληρώσει και ν' απαλλαχθεί από την κατηγορία της φοροδιαφυγής.

Ωστόσο, το συγκεκριμένο ποσό ο αρχηγός της εθνικής Πορτογαλίας φέρεται να το πήρε και να το πήγε... συστημένο στη Ρεάλ, ζητώντας από τη διοίκηση Πέρεθ να το καλύψει και όχι ο ίδιος, θεωρώντας πως η ομάδα ευθύνεται για το εφοριακό μπλέξιμο.

Σύμφωνα με τα ισπανικά Μέσα στη Μαδρίτη δεν μπήκαν καν στη διαδικασία να συζητήσουν με τον ηγέτη τους να πληρώσουν εκείνοι τον πρόστιμο, τελειώνοντας άμεσα τη συζήτηση!

News 24/7

24MEDIA NETWORK