Ο Σκολάρι... κάρφωσε την επόμενη ομάδα του Κριστιάνο!

Την ώρα που οι φήμες περί αποχώρησης του Κριστιάνο Ρονάλντο από την Ρεάλ και την Ισπανία φουντώνουν, λόγω του σκανδάλου φοροδιαφυγής, ο Φελίπε Σκολάρι πέταξε... βόμβα για που είναι πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του. Μάλιστα αποκάλυψε διάλογο που είχε με τον Πορτογάλο.

Real Madrid's scorers Casemiro, left, and Cristiano Ronaldo wave to their fans after the round of 16, 2nd leg Champions League soccer match between Paris Saint-Germain and Real Madrid at the Parc des Princes Stadium in Paris, Tuesday, March 6, 2018. Real Madrid won 2-1. (AP Photo/Francois Mori)
cristiano ronaldo AP IMAGES

Το 2018 έχει μπει καλά για τον Κριστιάνο Ρονάλντο που βρήκε τη φόρμα του την κατάλληλη στιγμή, σκοράροντας το ένα γκολ μετά το άλλο τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Βέβαια, η παραμονή του Πορτογάλου στην "βασίλισσα" μόνο σίγουρη δεν πρέπει να θεωρείται, ειδικότερα από τη στιγμή που η κόντρα του με τις δικαστικές Αρχές της Ισπανίας, έχουν χτυπήσει... κόκκινο.

Το ενδεχόμενο να αποχωρήσει τελικά ο 33χρονος επιθετικός ενισχύεται και από μία δήλωση του Λουίς Φελίπε Σκολάρι, ο οποίος αποκάλυψε πως ο CR7 του έκανε ερωτήσεις για τη ζωή στην Κίνα!

" Με έχει ρωτήσει όχι μία, αλλά πολλές φορές για το πως είναι η ζωή στην Κίνα. Του εξήγησα φυσικά πως η Κίνα είναι διαφορετική για κάθε παίκτη ξεχωριστά", είπε αρχικά και συνέχισε:

" Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι... κινητή διαφήμιση και σε μία αγορά όπως της Κίνας μπορεί να βρει πολλές ευκαιρίες για επενδύσεις".

Λέτε να δούμε τον Πορτογάλο να αλλάζει... ήπειρο το καλοκαίρι; Τα λεφτά πάντα έχουν τον πρώτο λόγο.

AP Photo/Francois Mori

News 24/7

24MEDIA NETWORK