"Ο Βέργος γυρίζει στον Ολυμπιακό"

Ο Νίκος Βέργος αποτέλεσε την έκπληξη της περσινής χρονιάς, μεταπηδώντας στην Ισπανία για λογαριασμό της δεύτερης ομάδας της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο 21χρονος κατάφερε να πραγματοποιήσει 22 συμμετοχές, αλλά οι Ισπανοί κάνουν λόγο για επιστροφή του στον Ολυμπιακό.

"Ο Βέργος γυρίζει στον Ολυμπιακό"

Από το 2015, ο Νίκος Βέργος είναι κάτοικος εξωτερικού. Αρχικά, ήρθε ο δανεισμός του στην Έλτσε, με την οποία κατάφερε να παίξει 12 φορές και να βρει δίχτυα τις δύο.

Στις 24 Αυγούστου, ο 21χρονος στράικερ, αποτέλεσε την έκπληξη της μεταγραφικής περιόδου, κερδίζοντας τον 12μηνο δανεισμό του στην δεύτερη ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης (Ρεάλ Μαδρίτης Καστίγια όπως είναι γνωστή). Τη φετινή σεζόν, ο γεννηθείς στο Κιλκίς Βέργος, έχει καταφέρει να παίξει 22 φορές και να σκοράρει πέντε γκολ, αλλά οι Ισπανοί... τον στέλνουν πίσω.

Αυτό επικαλείται σε δημοσίευμά της η Marca, σε άρθρο που εξετάζει την τύχη όλων των παικτών της Καστίγια. Στο κομμάτι που μιλάει για τον Βέργο αναφέρει συγκεκριμένα: "Άλλος ένας που θα επιστρέψει, είναι ο Νίκος Βέργος, που θα γυρίσει στον Ολυμπιακό. Ο Έλληνας στράικερ έχει ήδη παίξει τη σεζόν 2015-16 στην Έλτσε".

"Ο Βέργος γυρίζει στον Ολυμπιακό"

Αν γυρίσει, ο 21χρονος θα είναι μία αξιόπιστη επιλογή για την επιθετική γραμμή των "ερυθρολεύκων" ενόψει της νέας χρονιάς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK