Ο Ζιντάν απάντησε για τον τραυματισμό του Ρονάλντο

O τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Ζινεντίν Ζιντάν αναφέρθηκε στο ζήτημα που προέκυψε με τον τραυματισμό του Κριστιάνο Ρονάλντο, κι αφού επιβεβαίωσε πως θα χάσει το προσεχές παιχνίδι με τη Ράγιο Βαγεκάνο, τόνισε πως χρειάζεται περισσότερη ξεκούραση.

Ο Ζιντάν απάντησε για τον τραυματισμό του Ρονάλντο

Η απόφαση του Κριστιάνο Ρονάλντο να αποχωρήσει από το παιχνίδι με τη Βιγιαρεάλ αυτοβούλως, ένα λεπτό πριν τη λήξη της αναμέτρησης και χωρίς την άδεια του Ζινεντίν Ζιντάν, προκάλεσε "μουρμούρες" στο στρατόπεδο των "μερένγκες".

Παρόλα αυτά, όπως αποδείχθηκε ο τραυματισμός του CR7 ήταν σοβαρός, καθώς οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν πως αντιμετωπίζει μυϊκό πρόβλημα που θα τον αφήσει εκτός από το ματς με τη Ράγιο Βαγεκάνο, ενώ θα χρειαστεί να κάνει αγώνα δρόμου προκειμένου να προλάβει τον πρώτο ημιτελικό του Champions League κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι.

Στη σημερινή (22/04) συνέντευξη Τύπου, ο τεχνικός της Ρεάλ, Ζινεντίν Ζιντάν αναφέρθηκε στον τραυματισμό του Κριστιάνο, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως "δεν θα παίξει στο παιχνίδι με τη Ράγιο. Δεν έχει κάτι σοβαρό, αλλά χρειάζεται ξεκούραση. Το ιατρικό επιτελείο θα τον παρακολουθεί καθημερινά. Θα δούμε πώς θα είναι την Τρίτη κι ανάλογα θα πράξουμε. Είναι καλό που θέλει πάντα να αγωνίζεται, αλλά είναι επίσης κακό, καθώς κάποιες φορές χρειάζεται και ξεκούραση. Αλλά έχει τη θέληση να παίξει, να βοηθήσει την ομάδα κι αυτό είναι εξαιρετικό για έναν προπονητή".

Στη συνέχεια "έπλεξε" το εγκώμιο του Πορτογάλου σούπερ σταρ: "Ο Κριστιάνο είναι άθικτος, επειδή το αξίζει να είναι άθικτος. Βάσει αριθμών. Αυτό που χρειάζεται να κάνω εγώ είναι να μιλάω με τους ποδοσφαιριστές και να τους εξηγώ πως χρειάζονται λίγο ξεκούραση".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Η Ρεάλ επιβεβαίωσε τον τραυματισμό του Ρονάλντο
VIDEO: O Ρονάλντο έφυγε από το γήπεδο χωρίς εντολή!

News 24/7

24MEDIA NETWORK